ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Cümleten Günaydın Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar Bu Mübarek günde biraz rahatsızlık geçirdim mecburen hastanede sabahladim hala hastanede yım.
-
Cümleten hayırlı günler bol gollü galibiyetler @osmsüpermenajer çok geçmiş olsun kötü bir şey yoktur inşallah.
-
@çağataysson teşekkürler rahatsizlandim biraz geceyi hastanede geçirdim
-
@osmsüpermenajer tekrardan geçmiş olsun
-
Günaydın Hayırlı sabahlar
-
Günaydın
-
Selâmün aleykum hayrli günler
Ekipler güncellemesinde sanırım 2 arkadaş ile Münazaraya başladık fakat bence orası başka başlık olduğu için uygun değil. Burası en uygun yer diye düşünüyorum Münazara olarak.
Münazaraya devam edilecek ise lütfen buradan devam edelim.
Sohbeti takip eden tada sohbette paylaşım yapan diğer arkadaşlardan da şimdiden Özür dilerim -
-
Selâmün aleykum hayırli günler Arkadaşlar.
-
@çağataysson Teşekkürler şuan biraz iyiyim.
-
Selamun aleküm bayram abi noldu kim sıktı canını
-
@osmancandar aleyküm selam kardeşim nasilsin?
Canımı kimse sıkmadı da sanırım bi kaç arkadaş bi takım konularda Münazara yapmak istiyor. E ben de karakterim gereği Münazarayı çok severim. -
Anladim abim iyiyim tesekkur ederim sende iyimisini munazara sahası senindir
-
@osmancandar sagolasin ben de iyiyim. Bakalım Münazara isteyen arkadaşlar buraya da iştirak edecekler mi? He Münazara olursa sizlere de iyi eğlence çıkacak ha çekirdeklerinizi hazırlamayı unutman ha
-
Herkese rakipleri ile puan farkını açtığı veya şampiyonluğunu garantilediği hayırlı günler diliyorum.
-
Merhaba bu yeni gelen güncelleme ile yapılan ekip savaşlarında kurallar nedir bilen varmı arkadaşlar. teşekkürler ,iyi oyunlar
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.