ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@f-s-m-0-13 Üzerinden ne çabuk 2 yıl geçti acısı eskimedi hiç.
-
Biraz Önce 3000 MP Aldım başarılara eklendi ama sıralamaya henüz eklenmedi ilgilenirmisiniz Teşekkürler.
-
??????????????????
-
İtibar Kalkmış sonunda soru işaretlerini onun için yaptım ve soruma cevap verirmisiniz
-
@bekir-sezqin Arkadaşım biraz sakin ol - her an herkes cevap vermek zorunda değil, arka arkaya flood yapıyorsun bir nevi. Gören ve cevap vermek isteyen zaten verir kimse cevaplamazsa yetkili biri cevaplar zaten. Ligi bugün bitirdiysen gece tüm simulasyonlar bittikten sonra 04.00 sonrası gibi eklenir ve güncellenir.
Forumları biraz araştırmalısın ve öyle yazmalısın bence
-
@bekir-sezqin daha foruma alışamadan ban yiyebilirsin bu gidişle arka arkaya mesaj yazmaman gerek mesajından sonra başka birinin yazmasını beklemelisin tekrar yazmak için
-
@bekir-sezqin Forum kurallarına uyun daha önce flood dan uyarmıştım.
-
@bekir-sezqin kardeşim burası adı üstünde sohbet yeri burası hata paylaşım yeri degil yanlış yerlere başlık açıp floood yapıp durma ceza alacaksın
-
@osmsüpermenajer Bence sizde forum kurallarını okumalısınız
-
@mrtgll33-test_nl Hey Murat
Nasılsın kardeşim -
iyi geceler
-
selamün aleyküm
hayrlı sabahlar
günaydın -
@mrtgll33-test_nl Hayır Flood Değil İtibar Şuana kadar vardı 15 dakkdada bir atıyordum bi deniyim dedim belki kalkmış baktım kalkmış o yüzden attım K.b
-
cümleten hayırlı akşamlar
-
selamün aleyküm
hayrlı akşamlar. inş. hayrlara vesile oluruz da hayr duaları kazanabiliriz.Dostlar nasıllar?
-
aleyküm selam abi hoş geldin biz iyiyiz seni sormalı
-
@osmancandar hamd olsun çok iyiyim. Hatta iyi kelimesi bile hafif kalır, mükemmelim mükemmel
-
Selamün aleyküm, hayrlı sabahlar, günaydın.
Beni tanımayanlar için şunu belirtmek isterim ki; benim yorumlarımın eksilenmesi beni hiç etkilemez, ki bu yüzden doğru bildiğim yoldan asla şaşmam ve şaşmamak için de elimden ne gelirse yaparım. Yorumlarım artılanmış yada eksilenmiş benim için asla bunlar önemli değil, önemli olan gönüllerde yer tuttuk mu yada vicdanım rahat mı ben ona bakarım.
Herkese hayrlı işler dilerim