ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@rvp1228 yine ortalığı karıştırmış derken ne zaman ortalığı karıştırdığımı gördünde densiz densiz hadsiz hadsiz konuşuyorsun amacını az çok tahmin edebiliyorum kışkırtıp ceza almamı bekliyorsun ama seninde ban alman olası insanları tahrik ediyorsun abilerinden hiç öğrenmemişsin sor bu platform dışında nasıl organize olduklarını öğren ona göre hareket et onlar ustalar bu konuda insanları örgütleyip foruma salmayı zamanındada yaşadık halende devam ediyorlar bir geriye doğru bak olaylara hiç müdahil oluyorlarmı biraz onlar gbi düşün yahu
-
@RvP1228 Lütfen forumlar da kışkırtan ve saldırgan içerikli mesajlar atmayın.Bu tür durumlar Osm de görmek istemediğimiz şeyler.
-
Galatasaray SK ekibine SEVDAMIZ FUTBOL ekibi adına geçmiş olsun diliyorum. Türkiye adını üstlerde andırdığı için teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Türkiyeyi ekibinizi geri alarak üst sıralarda temsil edersiniz.
-
"Zalime baş eğersen zulüm daha çok olur, Hakkın ile birlikte şerefin de yok olur"
Hz. Ali (r.a.) -
@rvp1228 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Fanatik bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray SK ekibine bu yaşadığı talihsizlikten ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum , inşallah ekibinizi geri alırsınız .
Diğer bir taraftan bu forumda tartışmayı fitilleyen , alevlendiren , milleti birbirine düşürmeye çalışan insanlar var , epeydir oyuna girmiyorum ama gördüğüm kadarıyla osmancandar , Bayram Karakuş gibi bazı insanlar yine ortalığı karıştırmış . Biz bu oyunda huzur istiyoruz , lütfen ne derdiniz varsa özelden halledin . Forumlarda milleti galeyana getirmekten vazgeçin . Herkese iyi günler .
@hustundel @GalipCaliskan1907 @SpecialOne
Ortalıkta bir durum yokken bu menajerin yaptığı nedir. Lütfen kendisine gerekeni yapın. Ne yapmaya çalışıyor, anlam veremiyorum açıkçacı. Ben ne yapmışım da bu paylaşımıyla bana ithamda bulunup üzerime iftira atıp, provake edip, sinirlerimi bozup, forum kurallarını ihlal edecek paylaşımda bulunmamı amaçlayan bu yazıyı paylaşıyor ki.
-
Hakkın yanında olan herkese hayırlı akşamlar.
Yaklaşık 4 gündür ekibimizi yasa dışı yollarla alan şahısa herhangi bir müdahalede bulunulmaması beni ve ekibimi büyük hayal kırıklığına uğrattı.
Turkiyenin en yetkili kişisi @hustundel yetkili staff sportlar konuyla ilgili maillere bakmazken forumda bazı kişiler kendince birilerini tahrik etmeye devam ediyor
Doğrusu bu durumu anlamakta zorluk çekiyorum hem ekibim hem hesabım çalınması bazı arkadaşlara sanırım hala şaka geliyor
Bugün bize gelen umarım sizlerin başına gelmezÇünkü 72 saat olmasına rağmen 20 ye yakın maillerimize ne olumlu ne olumsuz bir geri dönüş olmadı
Destek mesajı atan herkese teşekkürler
-
@suçlusun11 Haklısın kardeşim yazılanları okudumda böyle bir durum karşısında hala müdahile etmemeleri Akıncılar Birliği Ekibi olarak açıkcası bizleri de rahatsız ve tedirgin ediyor bir an önce önlem alınması gerekli yaptıkları cezasız kalmamalı.
-
23 temmuz 01.30 saatlerinde olup OSM tarihinde TÜRK ekibi yönetimine, savaşına ve tüm ekip müdahil organlarıda dahil el konulmuştur.
OSM halkının daha ferah ve mutlu günler göreceği bu özgürlük mücadelesinde herkese başarılar diler Adaletin elbet yerini bulacağını (tecelli edeceğini) duyurmak için yapılmış bir el koymadır.!!!
-
Evet beyler ekibimizi geri almanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler umarım bu durum kimsenin başına gelmez.
Türk ekibine yapılan olayı az önce gördük
Umarim sorumluları bulunur cezasını alır
Oyunda neler oluyor anlamakta zorlanıyoruzHerkese hayırlı geceler. ..
-
@suçlusun11 Günaydın Hayırlı Olsun Kardeşim Bizde Akıncılar Birliği Ekibi Olarak Galatasaray SK ekibin gercek sahiblerine geri donmesine cok sevindik başarılar.
-
Günaydın TÜRK alemine
-
Cümleten hayırlı sabahlar kardeşlerim gelmiş senlenmiş buralar
-
@sultan-çer Sende geldin şeref verdin kardeşim
-
@f-s-m-0-13 şeref bulduk abim
-
Selamün aleyküm kardeşlerim