ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@gs_metecan hamd olsun çok iyiyim. Alt yapı sorumluluğu için kulüplerle görüşmeler için haber yolladım, bakalım hayrlısı inş.
-
Aleyküm selam beyler
@GS_METECAN @Mehmet-Reşat-Nayır
@Bayram-Karakuş yine iş güç diyosun yani abi baya yoğun görüyorum seni son zamanlar -
@bayram-karakuş Hayırlısı neyse o olsun
-
@gs_metecan aleyküm selam
-
Vay Arkadaş. .Forumda selam yazsan eksiliyor birileri..İyice abartılmış artık.. @RiddLee sen mi eksiliyon napıyon + yapacakken. Neyse ben öyle şeylere pek takmam da sen yine de kontrol et.
-
sa arkadaşlar neden bu forumda eksilemeyi kim yapıyor ayıpya iyi akşamlar yazdık eksilediler.
-
Arkadaşlar olayları izliyoruz hiçbiriniz çocuk değilsiniz diye düşünüyorum eksilememeniz için sizi uyarmıcam istediğinizi eksiliyebilirsiniz hoş bulmadığınız birşey olursa, selam vereni eksileyerek kendi kalitenizi gösteriyorsunuz dediğim gibi bu uyarı gerektirecek bir durum olmayabilir fakat yazılı olmayan bazı kurallar olduğunu saygı çerçevesinde devam etmenizi istiyorum.
-
@gs_metecan ben eksiden artıdan pek anlamam forumda daha yeniyim ama gereksiz dönen çok olay var herkez birbirini sallıyor kim neyi paylaşamıyor çözemedim oyundan zevk almak yerine biz kavga etmeyi mi tercih ediyoruz neler yaşandı da bu seviyelere geldi bilmiyorum merak ta etmiyorum ama artık böyle şeylere son vermek gerek..
-
@riddlee Birilerinin bu kadar gereksiz şeylerle ugrasmasını gerektirecek kadar bişey yapmadık çok şükür. Her zaman haklıdan taraf olup, yanlış olanın karşısında olduk..Bütün gönderiler profilde duruyor herkesin..Tabi silinenlerde oldu..Ancak silinen gonderilerde dahi doğrudan taraf olduk..Çok şükür ki kimseye sövmedik, kalp kırmadık. Oyunun sadece bi oyundan ibaret olduğunu ve bir oyunun birinin kalbini kıracak kadar değerli olmadığının bilincinde olarak oyunumuzu oynadık. Yine de dediğim gibi - yada + benim için önemli bişey değil..Takmıyorum. Aksine birilerinin bunlarla meşgul olmasına vesile olduysak ister istemez, buna üzülürüz.
-
İyi akşamlar arkadaşlar. @GamerDoge merhabe enes nasılsın.
-
Selamün aleyküm millet
-
@halisbaba-7 Aleyküm selam halis
-
@gs_metecan aleykumselam
Cümleten hayırlı geceler