ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@samorinho7 @tayfun_o7 @sir-mkk @DoMiNiC_ToRReTTo hoşgeldiniz şeref verdiniz samet ve tayfun flood yasak aynı zamanda bilginiz olsun
-
@Sosyokrat hoşbulduk kardeşim, tamamdır
-
Selamunaleyküm
-
@gs_metecan Aleyküm selam, nasılsın?
-
@bayram-karakuş İyidir ALLAH a şükür. Sen nasılsın?
-
*selamun aleyküm kolay gelsin herkese
@GS_METECAN ve aleyküm selam*
-
cümleten hayırlı akşamlar
-
@osmsüpermenajer iyi akşamlar
-
@gs_metecan hamd olsun çok iyiyim. Alt yapı sorumluluğu için kulüplerle görüşmeler için haber yolladım, bakalım hayrlısı inş.
-
Aleyküm selam beyler
@GS_METECAN @Mehmet-Reşat-Nayır
@Bayram-Karakuş yine iş güç diyosun yani abi baya yoğun görüyorum seni son zamanlar -
@bayram-karakuş Hayırlısı neyse o olsun
-
@gs_metecan aleyküm selam
-
Vay Arkadaş. .Forumda selam yazsan eksiliyor birileri..İyice abartılmış artık.. @RiddLee sen mi eksiliyon napıyon + yapacakken. Neyse ben öyle şeylere pek takmam da sen yine de kontrol et.
-
sa arkadaşlar neden bu forumda eksilemeyi kim yapıyor ayıpya iyi akşamlar yazdık eksilediler.
-
Arkadaşlar olayları izliyoruz hiçbiriniz çocuk değilsiniz diye düşünüyorum eksilememeniz için sizi uyarmıcam istediğinizi eksiliyebilirsiniz hoş bulmadığınız birşey olursa, selam vereni eksileyerek kendi kalitenizi gösteriyorsunuz dediğim gibi bu uyarı gerektirecek bir durum olmayabilir fakat yazılı olmayan bazı kurallar olduğunu saygı çerçevesinde devam etmenizi istiyorum.
-
@gs_metecan ben eksiden artıdan pek anlamam forumda daha yeniyim ama gereksiz dönen çok olay var herkez birbirini sallıyor kim neyi paylaşamıyor çözemedim oyundan zevk almak yerine biz kavga etmeyi mi tercih ediyoruz neler yaşandı da bu seviyelere geldi bilmiyorum merak ta etmiyorum ama artık böyle şeylere son vermek gerek..