ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Selamün aleyküm arkadaşlar
-
@Procs1914 naber ortadoğu ve balkanların en karizmatik menajeri? :))
-
@ofmanager_ iyiyim adamım sen nasılsın
-
İyi günler herkese
-
Savaş liginde gizli antenman eskiden yoktu sanki yeni mi geldi .Şuan italya liginde kullanabiliyorum.
-
@TezcanReis55 üstad yapılan anket sonucu savaşlarda anında bitirme sayacı, gizli antrenman gibi coins gerektiren çoğu seçenek açıldı.Birkaç hafta oldu bu yenilik geleli.
-
@saitsait60 sağolasın bunları takip edeceğim başlığı biliyorsan paylaşır mısın ? Takibe alayım
-
@Procs1914 Eyvallah reis, iyiyim ben de, sağ olasın
-
@ofmanager_ seni forumda görmek ne güzel keşke ekibimde de görebilsem
-
@Procs1914 Onun için önce oyuna başlamam gerekir ama oyunda beni içine çekecek bir güncelleme olmadı, sonu gelmeyen, başarının taçlandırılmadığı bir ekip savaş sıralama sistemi var, sonuçsuz olan şeyleri sevmem, bir de son güncelleme ile birlikte coins düşmanı bir savaş sistemi oldu, bunlar oyuna başlamamak için geçerli sebepler Ekipçe güzel bir seri yakaladınız, güzel gidiyorsunuz, umarım zirveye de ulaşırsınız, başarılar reiss
-
Hayırlı geceler
-
İyi günler herkese
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar bugünden itibaren osm kariyerimi sonlardirma kararı aldım zaten uzun süredir mp kasmayı bırakmış tamamen wnt ye organize olmuştum onunda tamamlanması izin vermeyerek final etabını garantilediğiz bugünde sonlandirdilar.buraya bir kaç bir şey yazmak istedim çünkü yaklaşık 10 yıldır bu oyunun içindeyim 5 yıldırda forumlarda aktifim iyi kötü çok olay yaşadım yaşadığım kötü anılar için herkesten helallik istiyorum benden yana hakkım helal olsun izninizle bir kaç kisiyede teşekkür etmek isterim.öncellikle ilk profesyonel ekip deneyimim olan ve bana çok şey katan efsane BOT ekibinin her üyesine ve kaptan murat @neftimur kardeşime teşekkür ederim.2.olarak bana hic dusinmeden ekibinin kapısını açan hatta ekip liderliğini veren ferhat @Ayrinmen kardeşime ve güzel bir dostluk kurduğum @muammer onol kardeşime ve tüm börü ekibine teşekkür ederim.son olarak bu oyunu iyiki oynamışım da onları tanımısım dediğim sabit ve uzay kardeslerime ki onların yeri bende çok ayrı gerçek birer kardeş gibiler teşekkürü borç bilirim.bu oyunu dünya kupası finalinde bırakmak ta ayrı bir gurur ki tüm Azerbaycan milli takımı üyelerini canı gönülden tebrik ederim.imkan olsaydida şampiyon olacagizdan kuşkumuz yoktu.saglicakla kalın
-
@sULtAn-çER hakkında hayırlısı olsun kral sağlıcakla kal
-
@sULtAn-çER abi oyunu bırakmayı planladığını uzun süredir biliyordum zaten bunu wnt şampiyonluğu ile taçlandıracagindan zerre şüphem yoktu.Bu oyun sayesinde ben bir abi edindim dostluğumuz hep baki kalacak bu oyunda senden çok şey öğrendim en zevk aldığım zamanlar birlikte savaştıgimiz zamanlardı. Allah a emanet ol normal hayatta iletişimimiz zaten devam edecek.
-
@sULtAn-çER @Sabit-Mamedov Ayrıca finale yükseldiniz o bayrağı zirveye dikecektiniz nasip olmadı bu vasıtayla tüm Azerbaycan milli takımını da tebrik ederim.
-
@Procs1914 eyvallah kardeşim sende hayatta başarılar
-
@Muammer-Önol Aynen kardeşim seni tanımaktan çok mutluyum iletişimi koparmayiz