ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@TezcanReis55 Bu aralar başka oyunlara çok zaman ayıramıyorum
-
-
Eski OFM yi geri istiyoruz. Çok yabancılaşmış. Forumlar,Coins alımları, eski oyuncular varsa bilirler buranın eski tadını şimdi mahvolmuş yazık.Şuna bak forumdan çevirebilmek için trasnlate kullanıyoruz.
-
@LeadeR-CamgöZ Forumlar da Türkçe dil mevcut. Profil > Ayarlar > Dil yoluyla değiştirebilirsiniz.
-
@RevengeisComing hocam güncellemelerin falan ingilizce gelmesinden bahsediyor sanırım.
-
@TezcanReis55 Onunda Türkçe duyurusunu yapıyoruz.
-
Türkleri dışlamışlar oyundan belli STAFF OFM döneminde herşey ucuzdu. Şu fiyatlara bak TL ile satılıyordu euroya çevirmişler forumun her yeri TÜRKÇE idi şimdi bir bölüm açmışlar. İsminin OSM olmasından belli olmuş herşeyin değiştiği ne derseniz deyin eski tat gelmez artık.
-
@LeadeR-CamgöZ Oyunun ismi OFM iken de Hollanda yapımı bir oyundu, OSM iken de öyle.
-
Peki sayın moderatör siz göreve nasıl atanıyorsunuz. Bende 2007 den üyeyim biz başvurumu apmamız gerekiyor ?
-
Moderatör alımları için forumu takipte kalabilirsiniz.
-
@LeadeR-CamgöZ TL ile alınıyor kardeşim indir telefonuna bak bakim tl mi euro mu sonra gel bir daha yaz
-
Tarihler 11.05.2012'yi gösterdiğinde, saat 17:27'de ilk kez giriş yaptığım bu güzel oyuna uzun bir aradan sonra yeniden devam etmek, mücadeleyi kaldığı yerden devam ettirmek çok güzel bir duygu. OSM ailesine iyi oyunlar diliyorum.
-
@Alparslan-Dinçer bu güzel mücadelene bizim ekibimizle devam etmeye nersin.Ekibe katılamak hemen bir tuş uzağında hemen oynuna girip Ekip dünyasına katıl bölümüne gir ve 1numara ekibinden gelen daveti kabul et.
Detaylı açıklama için oyun içinden-----> TezcanReis55
-
Selamün aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız ? Şu sağlık aranan günlerde herkesin sağlıklı olması dileğiyle hepinize iyi oyunlar dilerim
-
@MehmetCetinTD hangi bölünden takip ediyoruz forumda gezdim ama moderatör alımı ile ilgili bir konu bulamadım cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
Alım olacağı zaman başlık açılır.
-
@GS-Ramo-1905 Aleykümselam.
Hayırlı geceler.
-
@QAQAS2008 Aleyküm selam
-
@QAQAS2008 ve Aleyküm selam cümleten hayırlı geceler..