ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Yeni forum hayırlı uğurlu olsun
-
valla benim de çok hoşuma gitti ama şu para vermeden avatar yapma işi de hayata geçse
-
@Kissofh3ll1903 avatarlar ücretsiz değil mi
-
@mrtgll33 valla şimdi profilden değiştirdim daha 1 hafta önce modlara sordum ücretli diyolardı
-
@Kissofh3ll1903 vallaa ilk defa duydum
-
@mrtgll33 ya burda ki modlar o kadar alakasız ki onlar da bilmiyo dostum bak değiştirdim şimdi oldu
-
@Kissofh3ll1903 hayırlı olsun
-
Avatar değiştirmede değil de asıl serverlerde problem var bence , maçlar çok geç oynanıyor eski forumda da bununla ilgili konu açmıştım maç saatleri daha erkene alınsa güzel olur .
-
@RvP1228 Bizim maçlar dün gece 03.09 da oynandı
-
@RvP1228 hocam modlar bence problemleri yukarı düzgün aktaramıyor maçların oynanış saati avrupaya uygun bizde 9 da oynanan maç adamlarda 7 de oynanıyo 11 de oynanan 9 da oynanıyo e tabi onlar için bu problem değil asıl problem olan bizim ülke ancak bizim modlar olayı gerektiği gibi anlatmıyor yada anlatamıyor bence
-
@Kissofh3ll1903 yada bir çözüm bulunamıyor olabilir.
-
@mrtgll33 abi çözüm bulamıycak bişey yok kafam almıyor yani server bu işi yapıyor sonuçta bu işin startını 1 saat önce vermek zor olmasa gerek sonuçta yapılan iş aynı bitiş süresi belli önce başlamak bu işi erken bitirir
-
Moderatörler de sorunun farkında ve bence bu sorunu iletmişlerdir ama Gamebasics yetkilileri de sorunun farkında olmasına rağmen bir çözüm bulamadılar normalde akşam 7-8 ' de oynanan maçlar gece 12 - 1 lerde oynanıyor sabaha karşı 3 ' te maçı oynananlar varmış öğrenciler ve çalışanlar için büyük bir sorun
Bu arada yeni forumda özellikle takip ettiğimiz kişilerden ve foruma yazdığımız mesajlarla ilgili sesli bildirim gelmesi süper olmuş böyle bir şeye ihtiyaç vardı
-
@RvP1228 bildirim olayı gerçekten iyi oldu, ben baya beğendim detaylandırma yapmışlar çok iyi bi özellik.
-
Rahatsız etme özelliği de gelmiş bir de profilde takip ettiğim kişiler dışında kimse mesaj gönderemesin diye bir şey var o da çok iyi oldu istemediğim kişilerden mesaj almıyorum böylece.
Gerçekten güzel yenilikler var forumla ilgili.
-
@RvP1228 takibe aldım kardşeim seni
-
Aynen ben de takibe aldım abi