ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@osmancandar Haha
-
@F.S.M.0.13 kötü oldu
-
@mrtgll33 aga diyecek söz yok @osmancandar 'ın da dediği gibi maç çok zevksizdi ancak galatasaray o kadar oynadı oynadı atamadı aklıma ilk gelen maç kaç senesi hatırlamıyorum yine galatasaray oynayıp oynayıp fenerbahçe kontra atakta golü bulmuştu aklıma ilk o geldi
-
Siz 3.lük kavgası biz 1. duruma bak artık böyle her sene böyle alışın seneyede sampiyon besiktas koclar
-
@mehmet-cem-mc7 Lütfen tahrik edici sözlerden kaçınınız aksi taktirde ceza alırsınız.
-
@mehmet-cem-mc7 çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar demişler
-
@cassano90 2012 süper final maçını diyosun galiba golleri ziegler ve stoch atmıştı
-
@Bilocan-Bingul o da olabilir tam hatırlamıyorum ama o sezonlardı çünkü şike sürecinden dolayı kadro dağılmıştı bienvenu falan vardı muhtemelen o maç
-
Herkeze Günaydın.
-
@cassano90 aynen 2012 yılı baya ilginç sistem vardı o sezon galatasaray normal sezonda 9 puan önümüzdeydi ama sistem gereği 9 puanlık fark başta 5 e inmişti gs üstüne orda ilginç puan kayıpları yapınca son maça kalmıştı fenerbahçe kadıköyde berabere kalıp şampiyonluğu kaçırmıştı
-
@Bilocan-Bingul aynen usta üzüldüm orada şampiyonluğu kaçırdığımıza ama kadromuzun o haliyle bile şampiyonluğa oynarken şimdi ki kadro ile gerilerde olmak hiç iç açıcı değil. stochlu bienvenulu kadro ile nerelerde iken van persieli sowlu lensli kadro ile nerelerdeyiz
-
Hayırlı Akşamlar.