ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@Sosyokrat Iyiyim abi sen nasilsin.
@1982UqurSert1982 Günaydinlar
-
Günaydın dostlar
-
@saniyeyılmaz şükür kardeşim
-
@F-S-M-0-13 bu gidişle o turnuva 72 full çekecek gibi abi
cümleten hayırlı akşamlar.
-
@cassano90 @F-S-M-0-13 valla katılmak çok isterdim ama boşta kulüp sayfam yok. İstifa konusunda da çok takıntılıyım. Kesinlikle istifa yazmamalı kariyerimde Bir de temmuzun 20'sinden sonra bir yoğunluğum olacak o ara pek ilgilenemeyeceğim oyunla. İnşallah gelenekselleşir bu turnuva da sıradakilerine katılırım.
-
@Sir-Umut-Birdal Katılamayacak olmana çok üzüldüm. Rekabete girmek isterdim
-
Katılımın yüksek olması turnuvaya kalite katacaktır Türk menajerleri olarak aktif olmalıyız ve her an hazır olmalıyız ki yabancı menajerlerle baş edebilelim eksiğimizi yada fazlamizi uluslararası turnuvalarda daha iyi anlayabiliyoruz böyle turnuvalarda eksiğimizi kapatmak için güzel bir ön hazırlık.
-
@F.S.M.0.13 kesinlikle katılıyorum abi. amacım zaten bc değil rekabet ve eğlence. hemde tecrübe.
-
Ben de BC için giriyorum
-
Bende mi bc için girsem canım çekti siz deyince
-
@F.S.M.0.13 1125 BC 39-40 TL öğrenciler için harika abide senin aylık bilmem kaç bin avrooo aksdkjadsfhjkad
-
Bedava sirke baldan tatlıdır kültürü iyice yerleşmiş o yüzden:) Şaka bi yana eğlence ve rekabet esas tabiki. Menajerle dolu lig bulmak zor oluyor. Bi hesabımda @Sosyokrat 'ın peşine takıldım onun ligler dolu oluyor. Diğer hesapla da dolu lig ararken turnuva mükemmel oldu. Yine bir taşla bi sürü kuş
-
@Kaiser-Brian-Clough Amaç muratın turnuvada yer almaması zaten kural bu yüzden @mrtgll33
-
@Kaiser-Brian-Clough resmi bir turnuva olmadığı için resmi arkadaşların sırtına ayrı bir sorumluluk vermek istemedim çünkü mutlaka turnuva hakkında meşgul edileceklerdi o yuzden böyle bir karar verdik