ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@hackersafe09
kardeş bu kadar sevinecegini bilseydim daha önce ligine gelir maç verirdim
Dünya egemenliği için son haftalarında girdigim bir lig ne kadro yapiyorum nede futbolcu satın alıyorum tek amaç hedef tuttumak zaten bunu kadroya bakinca anlaman lazım di
Beni yenmek çok büyük bir başarı değil şımartma beni helede bunu büyük zafermis gibi gelip online sohbette paylaşmak komik bir durum
Romanya bayrağına da gelecek olursak suanlik tatildeyim.
Bundan sonra inşallah forumu skor atmak için değilde sohbet etmek içinde kullanirsin -
@sosyokrat Merhaba
-
@sosyokrat Kardes konuyu keyfine göre kapatmamani tavsiye ederim onca emek var birşeyler diyecektik belki bu yaptığınız kadar acemi birşey olamaz
-
@sultangazililer1 Albino güzelce açıklamış ingilizce anlamdıysan cevirebilirim problem değil :slight_smile: bunun üstüne daha ne yazılabilir ki zaten
-
@sosyokrat Emek hırsızlığından başka birşey değil diyorum bende bu senelerdir kendi yaptığımız organizasyonlardan başka birşey yoktu bir anda güncelleme geliyor diye kapatmışlar bunun mantığa göre açıklaması yok
-
@sultangazililer1 evet haklısınız ona bir şey demiyorum ama bunu bize değil yukarıya söyleyeceksin
-
@sosyokrat Ilet kardeşim sen bizim yerimize sen bunun için varsın herhalde
-
Merhaba Arkadaşlar,
Eagles cup 2017 nin kapatılması osm nin bence acemice yaptığı ve insanların emeğine saygısızlık olarak görüyorum. Yani insanlar oyunu bıraksın diye ellerinden geleni yapıyorlar, savaşta harcadığımız coinsleri iade etsinler bari neyse sağlık olsun herkese iyi oyunlar başarılar dilerim.
-
@jose-teriminho yakında geleceği yönünde söylentiler var
-
@sosyokrat Global forumda şu başlıkta "All events topics created without permission will be deleted!" şeklinde bir ifade var. Bu ifade şu an forumumuzda devam etmekte olan Dostluk Turnuvası'nı kapsıyor mu? Kapsıyor ise turnuvanın sona erdirilmesi gibi bir durum söz konusu mu?
-
@sir-umut-birdal said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sosyokrat Global forumda şu başlıkta "All events topics created without permission will be deleted!" şeklinde bir ifade var. Bu ifade şu an forumumuzda devam etmekte olan Dostluk Turnuvası'nı kapsıyor mu? Kapsıyor ise turnuvanın sona erdirilmesi gibi bir durum söz konusu mu?
Şuan için sadece global forumlar için geçerlidir.
-
Arkadaşlar anladığım kadarıyla başlıklar kapatılıyor. Turnuvanın sona erdirildiğiyle ilgili bişey yazılmamış. Çok fazla yer kapladığı gönderilerin yalnızca screenshotlardan ibaret olduğu vs. yazılmış.
@specialone said in Community/global Non Official Events advertisement:
It doesn't matter if it's an individual event or a crew one. All non-official events, can only be advertised/discussed on this topic. All events topics created without permission will be deleted!
Yalnızca o başlık altında konuşulacağı yazılmış. Büyütülecek bir durum yok sanırım.
@specialone said in Community/global Non Official Events advertisement:
This being said, I'm sorry to say, but we'll be closing all the topics about ALL non official events. You should use this central topic to announce your event, explain how it will work, how users should apply, etc, etc...
Burada da açıklaması yapılmış tek başlık altında toplandığının. Sayın staff arkadaşlar buradakilerin içini rahatlatırsa çok daha memnun oluruz tabiki. Büyük bir turnuva oynanıyor verilen emekler var ve OSM genelde non-official turnuvalardan oluşuyor. Başlık kapatırken artık şu başlık altında turnuva konuşulmaya devam edilecek denilseydi daha iyi reaksiyonlar alınabilirdi.
-
@kaiser-brian-clough fakat Türkçe forumda @Sosyokrat tarafından The Eagles Cup başlığına "Turnuva sonlandırılmıştır." şeklinde bir ileti girilmiş.
-
@kaiser-brian-clough fakat Türkçe forumda @Sosyokrat tarafından The Eagles Cup başlığına "Turnuva sonlandırılmıştır." şeklinde bir ileti girilmiş.
Sen İngilizce biliyorsun forumlarda iletilerini görüyorum. Albino'nun yaptığı açıklamalarda turnuvanın kaldırıldığına terminate edildiğine dair bir bilgi görüyor musun? Ben göremedim. Sadece ayrı başlıkların boş postlarla meşgul edildiğine ilişkin sıkıntılar dile getirilmiş.
-
@kaiser-brian-clough evet. Global forumdaki ilgili başlıkta turnuvanın sonlandırıldığına dair bir ibare yok. Diğer tüm Eagles Cup başlıklarında "Başlık kapatıldı!" yazıyor. Benim ilk iletimde bahsettiğim de forum başlıklarıyla alakalı bir ifadeydi fakat @Sosyokrat ın şu iletisi kafa karışıklığına yol açtı bende. O yüzden bizim Dostluk Turnuvasının akıbetini öğrenmek istedim.
-
Bana ingilizce çevirisi yapicak arkadaş konuyu anlamamış o zaman
-
Arkadaşım eagles cup devam ediyor sadece açık olan topicler kapatıldı izin verilmiyor