ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@sistematikci hoşbulduk abi sen de hoşgeldin
-
@f-s-m-0-13 Abi güzel diyorsunda bak wcl de olan yada olma potansiyeli olan 5-10 kişi bu haksız ban yüzünden seneye olamayacak ülkemizi daha az kişi temsil edecek aldığımız kararların sonunu düşünürüz inşallah
-
@sultan-çer Ihsan abi bosver dostça yaşayalım
-
@sultan-çer ban olayında fikrim ayni kardeşim keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ne diyeyim kötü oldu
-
@sultan-çer Üzülme kardeşim ben de bu yıl aynı sebepten Dünya Şampiyonası' na katılamadım, ilk başta çok üzüldüm ama sonradan düşündükçe herşey olacağına varır, boşver dedim, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyerek önümüze bakalım
-
@sistematikci Kardeşim :clap_tone1:
-
@ghost4512 Ben buralardaydım zaten siz değerli dostlarımın gelmesini bekliyordum. @adjei45 @qwerzx @YMOKSUZ @ciMenmst
-
Merhaba herkese iyi geceler.
-
Bu arada ben TheKing 38
Hesabım uzaklaştırıldı. O yüzden bu hesaptayim artık. -
@dogukan-bor iyi geceler kardeşim
-
@lordcoach-38 eyvallah kardeşim
-
@f-s-m-0-13 sebepsiz yere ban yedim abi.
Akrabalar arkadaşlar kaynasalim diye lig kurdum. Bazıları daha yeni tam kavrayamiyorlar oyunu onlarin hesaplarida lige ben getirdim. Ama çoklu hesaptan yedik banı. -
@lordcoach-38 geçmiş olsun kardeşim ama oyunun kuralları bu şekilde ne yapacaksın
-
@f-s-m-0-13 onca emek Boss Coins herşey çöp oldu .
-
@lordcoach-38 Geçmiş olsun.
-
@f-s-m-0-13 Nasılsın abi?
-
@lordcoach-38 üzüldüm kardeşim valla giden emeğe yazık.yoksa coins yine alınır
@Dogukan-Bor eyvallah güzel kardeşim ya sen nasılsın -
@f-s-m-0-13 Sağol abi bende iyiyim. Değişen pek bir şey yok gibi.
-
Ya bu mesaja her gören bi begenebilir mi ?
Mesaj atacam saygınlık falan diye engel oluyor bana begenin lütfen de sayginlik artsın mesajları atabileyim hizlica