ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Günaydın
-
Tünaydın
-
ya hocam lig başından beri oyuncu satan adamlar oyuncu satmaya devam ediyor çatır çatır ben lig başından beri doğru düzgün oyuncu satamadım 3 gündür hiç satamıyorum. anlamıyorum onlarda 2.5 kata satıyor ben de bu şanssızlıktan öte bişi ya
-
Günaydın
-
@العقيد-عمر-السومه-9 Merhaba hoş geldiniz :slight_smile:
-
Haberleriniz
-
Haber Forumu'nun Türk sahipleri
-
Selamun aleyküm herkese iyi oyunlar..
-
@fabiocapello58 Aleykümselam
-
31 M kadro değeri olan Messiyi 68.6 M fiyata tahminen kac günde satarım
-
@lordcoach-38 bu konuda tahmin yürütmek biraz zor gibi..3 deriz 5 olur..3 deriz 1 olur..Tamamen şans
-
@gs_metecan satamassın
-
@baskomutanrte o ihtimal de var tabi
-
@baskomutanrte neden satilmasin ki 90-100 M fiyata satanlar var
Peki kaça koyarsam satılır? -
@gs_metecan o zaman ben büyük yanlış yaptım keşke alamsaydim adamı
Amacım aldığım fiyattan daha yüksek bi fiyata satıp birden fazla oyuncu almaktı ama iyi fiyata satmak zor gözüküyor -
@lordcoach-38
Kardeşim bu iş tamamen şans işi kaç gündür baya kafaya taktin sen bu işi şöyle satılmaz böyle satılır diye bir kural yok bu iş tamamen şans işi
Zaman geliyor listeden ucuza bir adam alıyorsun listeye iki uc katina koyuyorsun daha ilk simülasyonda satılıyor
Zaman geliyor ligin başında beri listede olan adamın satılmıyor
İnş kafani kurcalayan konuya yanıt verebilmişimdir -
@f-s-m-0-13 Yanıt verdin abi çok iyi verdinde nasıl kafaya takmayim
Ben akrabalar arkadaşlar tanidiklar lig kurdum
Göztepe yi aldım bi akrabam Ronaldo yu aldı bende hem karşılık vermek hemde aldığım fiyattan yüksek bi paraya satarak kâr edip bkrden fazla iyi oyuncu almak istemiştim
Satilmazsa acayip zorda kalicam o yüzden biraz taktim -
@lordcoach-38 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 Yanıt verdin abi çok iyi verdinde nasıl kafaya takmayim
Ben akrabalar arkadaşlar tanidiklar lig kurdum
Göztepe yi aldım bi akrabam Ronaldo yu aldı bende hem karşılık vermek hemde aldığım fiyattan yüksek bi paraya Messi yi satarak kâr edip bkrden fazla iyi oyuncu almak istemiştim
Satilmazsa acayip zorda kalicam o yüzden biraz taktim -
@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@lordcoach-38
Kardeşim bu iş tamamen şans işi kaç gündür baya kafaya taktin sen bu işi şöyle satılmaz böyle satılır diye bir kural yok bu iş tamamen şans işi
Zaman geliyor listeden ucuza bir adam alıyorsun listeye iki uc katina koyuyorsun daha ilk simülasyonda satılıyor
Zaman geliyor ligin başında beri listede olan adamın satılmıyor
İnş kafani kurcalayan konuya yanıt verebilmişimdir@F-S-M-0-13 bide abi bu fotodaki adamin kadro değeri kaç