ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Selamun aleyküm herkese iyi oyunlar..
-
@fabiocapello58 Aleykümselam
-
31 M kadro değeri olan Messiyi 68.6 M fiyata tahminen kac günde satarım
-
@lordcoach-38 bu konuda tahmin yürütmek biraz zor gibi..3 deriz 5 olur..3 deriz 1 olur..Tamamen şans
-
@gs_metecan satamassın
-
@baskomutanrte o ihtimal de var tabi
-
@baskomutanrte neden satilmasin ki 90-100 M fiyata satanlar var
Peki kaça koyarsam satılır? -
@gs_metecan o zaman ben büyük yanlış yaptım keşke alamsaydim adamı
Amacım aldığım fiyattan daha yüksek bi fiyata satıp birden fazla oyuncu almaktı ama iyi fiyata satmak zor gözüküyor -
@lordcoach-38
Kardeşim bu iş tamamen şans işi kaç gündür baya kafaya taktin sen bu işi şöyle satılmaz böyle satılır diye bir kural yok bu iş tamamen şans işi
Zaman geliyor listeden ucuza bir adam alıyorsun listeye iki uc katina koyuyorsun daha ilk simülasyonda satılıyor
Zaman geliyor ligin başında beri listede olan adamın satılmıyor
İnş kafani kurcalayan konuya yanıt verebilmişimdir -
@f-s-m-0-13 Yanıt verdin abi çok iyi verdinde nasıl kafaya takmayim
Ben akrabalar arkadaşlar tanidiklar lig kurdum
Göztepe yi aldım bi akrabam Ronaldo yu aldı bende hem karşılık vermek hemde aldığım fiyattan yüksek bi paraya satarak kâr edip bkrden fazla iyi oyuncu almak istemiştim
Satilmazsa acayip zorda kalicam o yüzden biraz taktim -
@lordcoach-38 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 Yanıt verdin abi çok iyi verdinde nasıl kafaya takmayim
Ben akrabalar arkadaşlar tanidiklar lig kurdum
Göztepe yi aldım bi akrabam Ronaldo yu aldı bende hem karşılık vermek hemde aldığım fiyattan yüksek bi paraya Messi yi satarak kâr edip bkrden fazla iyi oyuncu almak istemiştim
Satilmazsa acayip zorda kalicam o yüzden biraz taktim -
@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@lordcoach-38
Kardeşim bu iş tamamen şans işi kaç gündür baya kafaya taktin sen bu işi şöyle satılmaz böyle satılır diye bir kural yok bu iş tamamen şans işi
Zaman geliyor listeden ucuza bir adam alıyorsun listeye iki uc katina koyuyorsun daha ilk simülasyonda satılıyor
Zaman geliyor ligin başında beri listede olan adamın satılmıyor
İnş kafani kurcalayan konuya yanıt verebilmişimdir@F-S-M-0-13 bide abi bu fotodaki adamin kadro değeri kaç
-
@lordcoach-38 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@gs_metecan o zaman ben büyük yanlış yaptım keşke alamsaydim adamı
Amacım aldığım fiyattan daha yüksek bi fiyata satıp birden fazla oyuncu almaktı ama iyi fiyata satmak zor gözüküyorGüzel düsünmüssün. Fakat bu Messi nin kendi değeri ne kadar dı sen alırken.31 miydi..Ve sen kaça aldın..Birde böyle bir hamleyi genç oyuncular üzerinde kullanirsan daha faydalı olacaktır
-
@gs_metecan Messi kadro değeri 31 M ben 41 M fiyata aldım
Kâr ederek satmak istiyorum ama kaca satarsam satılır bilmiyorum Messi oynatirsam değil satarsam bana katki sağlar çünkü -
@lordcoach-38 Amacın doğru ama bunu Messi gibi yaşı fazla olan bi futbolcu üzerinden yapabilmek biraz zaman alabilir...Sen Koy yine 62 TL Ye bekle..Şansın varsa satılır..Uzun süre satilmazsa da oynamaktan başka çare yok..Ve satilmadiginda biraz fiyat düşür ve öyle dene..Fazla da bişey söyleyebilmek mümkün değil..
-
@lordcoach-38 oyuncunun tam olarak kaç gücünde olduğunu hatırlamıyorum
Zaten bu zamana kadar hiç bir oyuncu için fiyat ayarlamasi yapmadim hep ibre sonda satmaya çalıştım
Bazen günlerce tek adam satilmadigida oldu
1 günde 10 larca adam sattigimda oldu
Sen bir risk alıp bütün parani bir futbolcuya bağlamak la en büyük hatayı yapmışsın
Simdi artık senin için bekleme vakti -
@gs_metecan Aslında Messi yi almazdim ama
Ben tanidiklarla lig kurdum ligde bi akrabam Ronaldoyu transfer etti bende hem ona karşılık olsun hemde iyi fiyata satip para kazaniiyim diye aldim Messi yi
Ama şimdi yanlış yaptığımi farkediyorum -
@f-s-m-0-13 Bide büyük takım olsam neyse diyecem abi takım Göztepe olunca zorda kalıyor insan
-
@lordcoach-38 aynen biraz zengin başkanlar gibi davranmişsin
Taraftarı mest edeyim de finansal yönden batsakta olur gibi olmuş -
@lordcoach-38 Sağlık olsun artık..Olan olmuş..Sen yine satmayı dene..Satılmazsa kondisyonu bitene kadar yüklen ona..Transfer olamamanın bedelini gol atarak ödesin. Kolay gelsin..Başarılar.