ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
İyi akşamlar
-
Bir arkadaşı arıyorum @cassano90
-
@f-s-m-0-13 bende tam sana yazacaktım abi Allah rızası için abi maçı yine katlettiler ya. alperin pozisyonu kırmızı kartlık bir pozisyon ise skrtelin poziyonu kırmızı kartlık ise ben daha birşey demiyorum. he tamam takım 11 kişi olsada bizimkilerde zaten iş yoktu. ama gol yediğimiz pozisyondada faul yok mu ? bıktım şu aykut kocamandan valla sinirden kafayı yicem ya.
-
@cassano90 simgenin bir şarkısı Varya mişmiş muş muş
-
@f-s-m-0-13 abi bi yarım saat sonra konuşmaya devam etsek olur mu
-
@cassano90 olur acina saygılıyız
-
@f-s-m-0-13 aramızda polis bi arkadaş varsa şu maçın hakeminin adresini bulabilir mi bana
-
@cassano90 niye ne yapacaksın kardeşim tek şut attınız diye hakemimi suçlayacaksın
-
@f-s-m-0-13 suçlamayacam abi direk kırmızı kartları tek tek.. ağardı bak saçlarım tek tek
-
@cassano90 Akhisari tebrik etmekten başka birşey gelmez elimizden
-
@f-s-m-0-13 akhisar naptı ki abi
-
@cassano90 sanki yendimi
-
@f-s-m-0-13 bala şeye bi gol geldi o da golden önce bize faul var bu mu galibiyet. oturup ülke futbolu olarak buna sevineceksek milli takım tabii başarısız kalır. ülkece futbol anlayışımız bu işte abi.
-
@cassano90 aziz başkanda her mağlubiyetten sonra hep böyle şeyler demeye çalışırdı.
-
@f-s-m-0-13 biz uzlaşamayacaz abi boşver
-
@cassano90 yav gülüm boşver biz işin gorgirindayiz mesele yenmek yenilmek değil sonuna kadar mücadele etmektir
Bazen yenilmek bile insana koymaz
Çünkü sahada aslanlar gibi savaşmış takımı vardır
Aslinda bütün mesele bu -
@f-s-m-0-13 abi yok bu federasyon değişmesi lazım valla kafayı yicem ya. şu pfdk nın verdiği kararlardan herşey zaten anlaşılmıyor mu? normalde şenol güneşe kurallar gereği 3-7 maç arası ceza gerekiyormuş 1maç ceza verdiler. hiç verme daha iyi. veya yayıncı kuruluşun şenol güneşin o..... ç..... dediğini görüntülemesine rağmen neden pfdk ceza vermiyor ? veya bjk yöneticisinin birşeyler demesi sportmenliğe aykırı değil de bizim yöneticilerimizin dedikleri neden aykırı ? bunları çıkıp pfdk veya federasyon açıklayabilecek kadar adamsa buyursun çıksın anlatsın böyle böyle diye. biz istediğimiz kadar savaşsak yensek yenilsek umurumda değil. istediğimiz kadar yırtınalım isterse fener şampiyon olsun inan umurumda değil. şu federasyon mhk pfdk yöneticileri başkanları değişsin. ben bir tek onu isterim.
-
@cassano90 umarım herşey daha güzel olur
günaydın cümleten