ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@ofmsüperstar teşekkürler
-
@osmancandar Gelde bi hasret giderelim hep beraber sözümüz olsun @Sosyokrat
-
@sosyokrat günaydın kardeşim
-
@osmancandar Çogu bitmiş 23 günün kalmış buda biter Allah can sağlığı versin uzun ömür versin buda gelir geçer benim bile askerden gelişimin 14. yılı.
-
Aynen abicim cogu gitti azi kaldi bu arada hayirli olsun hesabin
-
@osmancandar Teşekkür ederim sağolasın yavaş yavaş alışıyorum.
-
@ofmsüperstar İlk hesabınız mı bu OSM de?
-
@ofmsüperstar Anladım hayırlı olsun
-
@ofmsüperstar hayırlısı olsun
-
@ofmsüperstar Yeni başlayanların bu kadar bilgili olması güzel birşey çoğu konu hakkında doğru yada yanlış fikir edinmişe benziyorsunuz
-
@sosyokrat Teşekkürler Allah Razı Olsun Birde bana destek olacak tecrübeleriyle bana yardım edecek iyi bir ekibe katılmak ilk hedefim.
-
@ofmsüperstar eğer ekip düşünseydim ve ekibim olsaydı seni hiç kaçırmadan ekibime katılmanı isterdim. Ama bunu isterken bi şartım olurdu.
-
@ofmsüperstar Evet güzel birşey kurallarıda okumanı tavsiye ederim ama daha iyi bir adım atmış olursun.
Mesela Konu açmadan önce arama tuşundan daha önce açılıp açılmadığına bakabilir ,açılmadıysa eğer bir hata alıyorsan desteğe yazabilirsin.
Hata haricinde desteğe konu ileti atmıyoruz, sohbet eğlence müzik vs. konularımız var, bunlar dışında konu açmak isterseniz yine danışmanız gerekiyor forum yetkililerine, bunu belirteyim yeni olduğunuz için daha sağlıklı ilerlersiniz.