ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@ofmsüperstar Yeni başlayanların bu kadar bilgili olması güzel birşey çoğu konu hakkında doğru yada yanlış fikir edinmişe benziyorsunuz
-
@sosyokrat Teşekkürler Allah Razı Olsun Birde bana destek olacak tecrübeleriyle bana yardım edecek iyi bir ekibe katılmak ilk hedefim.
-
@ofmsüperstar eğer ekip düşünseydim ve ekibim olsaydı seni hiç kaçırmadan ekibime katılmanı isterdim. Ama bunu isterken bi şartım olurdu.
-
@ofmsüperstar Evet güzel birşey kurallarıda okumanı tavsiye ederim ama daha iyi bir adım atmış olursun.
Mesela Konu açmadan önce arama tuşundan daha önce açılıp açılmadığına bakabilir ,açılmadıysa eğer bir hata alıyorsan desteğe yazabilirsin.
Hata haricinde desteğe konu ileti atmıyoruz, sohbet eğlence müzik vs. konularımız var, bunlar dışında konu açmak isterseniz yine danışmanız gerekiyor forum yetkililerine, bunu belirteyim yeni olduğunuz için daha sağlıklı ilerlersiniz.
-
@bayram-karakuş Ne şartı.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@bayram-karakuş Ne şartı.
Hesap isminde (nickinde) istikrarlı ve Osm de aktif olman şartı
-
@bayram-karakuş Ben Zaten hep osmde aktifim.
-
@ofmsüperstar o şart tamam diyelim. Peki ya diğer şart?
-
@bayram-karakuş diger şart neydi.
-
@bayram-karakuş Osm de hesap ismi değiştirmek mümkün olmadığı için şartlar tamam
-
@ofmsüperstar diğer şart da yazılı ya zaten. Bı şartımı cevap yazıp diğer şartım es geçmişsin
-
@bayram-karakuş yönetici arkadaşlar ve diger menajer arkadaşlar gibi istikrarlı bir şekilde başarılı olmaya geldim ve kendi ürettigim taktiklerle bunu yakalaya bilecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@bayram-karakuş yönetici arkadaşlar ve diger menajer arkadaşlar gibi istikrarlı bir şekilde başarılı olmaya geldim ve kendi ürettigim taktiklerle bunu yakalaya bilecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
Bunlara bi sözüm yok ki.
-
@bayram-karakuş 2 şart ne tam olarak onu anlamadım.
-
@ofmsüperstar 2 şartımı da aynı mesajda yazdım. Birine cevabını yazıp diğerine yazmadın. O mesajımı yeniden okursan diğer şartıma da cevap yazabilirsin
-
bi kaç taktik verebilirmisiniz
-
@enes-reis41 Taktik bölümüne yazabilirsin
-
@bayram-karakuş Hesap isminde (nickinde) istikrarlı ve Osm de aktif olman şartı dedin bana bende zaten hesap ismi degiştirme olmadıgı için 2 şartta tamam oluyor zaten.