ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@bayram-karakuş Osm de hesap ismi değiştirmek mümkün olmadığı için şartlar tamam
-
@ofmsüperstar diğer şart da yazılı ya zaten. Bı şartımı cevap yazıp diğer şartım es geçmişsin
-
@bayram-karakuş yönetici arkadaşlar ve diger menajer arkadaşlar gibi istikrarlı bir şekilde başarılı olmaya geldim ve kendi ürettigim taktiklerle bunu yakalaya bilecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@bayram-karakuş yönetici arkadaşlar ve diger menajer arkadaşlar gibi istikrarlı bir şekilde başarılı olmaya geldim ve kendi ürettigim taktiklerle bunu yakalaya bilecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
Bunlara bi sözüm yok ki.
-
@bayram-karakuş 2 şart ne tam olarak onu anlamadım.
-
@ofmsüperstar 2 şartımı da aynı mesajda yazdım. Birine cevabını yazıp diğerine yazmadın. O mesajımı yeniden okursan diğer şartıma da cevap yazabilirsin
-
bi kaç taktik verebilirmisiniz
-
@enes-reis41 Taktik bölümüne yazabilirsin
-
@bayram-karakuş Hesap isminde (nickinde) istikrarlı ve Osm de aktif olman şartı dedin bana bende zaten hesap ismi degiştirme olmadıgı için 2 şartta tamam oluyor zaten.
-
@ofmsüperstar tamam o halde. En az 5 ay bu hesapla osm de aktif olursan seninle ekip kurmayı belki düşünebilirim. Hem bu zaman zarfı içinde forumlara iyice alışır ve yeni bilgiler öğrenirsin hem de ana hesabınla biraz olsun mp toplarsın.
-
@bayram-karakuş Aynen hedefim zaten 5 veya 6 ay boyunca olduğunca MP puanı toplamak.
-
@ofmsüperstar Merhaba
Oyunda yeni olmadığınızı datalardan görebiliyorum . Neden kendinizi yeni bir kullanıcıymış gibi tanıtıyorsunuz
-
Ortaya yönetici arkadaş bir laf atıyor sonrada açıklama yapmadan ortadan kayboluyor insanlara bu şekil yüklenmeyin birisine bir laf atıyorsan açıklama yapmak zorundasın bu şekil yaparak çogu arkadaşı oyundan sogutuyonuz tanımadan yargılıyonuz ben bu oyuna illkez başladım halamın oglu tavsiye ettti sen beni tanımıyon bende seni kalkıyon bana yalancı muamelesi yapıyon.
-
@ofmsüperstar
Kimseye yüklenmiyoruz estağfurullah. OSM de yeni olduğunuzu , ve birşeyler öğrenmeye çalıştığınızı belirtmişsiniz. Bu çok güzel birşey.Yalnız OSM de birden fazla hesap ile oynamanın yasak olduğunu belirtmek isterim.
1982ugur1982 adlı hesabınızı eğer oynamıyorsanız silmelisiniz.
-
@hestera iyide kardeşim o benim hesabım degil ben ilkez oynuyorum onu demek istedim o hesap benim degil kalkıp bana defalarca o ismi söylemeniz yanlış ha benim ailemden oynayanlar vardı onlara hiç bakmadım ama sorarım böyle bir hesap açmışlarmı diye sadece bunu bilin bu benim ilk açtıgım hesabım.
-
@hestera said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@ofmsüperstar
Kimseye yüklenmiyoruz estağfurullah. OSM de yeni olduğunuzu , ve birşeyler öğrenmeye çalıştığınızı belirtmişsiniz. Bu çok güzel birşey.Yalnız OSM de birden fazla hesap ile oynamanın yasak olduğunu belirtmek isterim.
1982ugur1982 adlı hesabınızı eğer oynamıyorsanız silmelisiniz.
Oooo. İfşa. Tvlerde ifşa görünce dayanamam. Burda da görünce dayanamadım Hocam @OFMSüperStar o uğurlu hesabı kaç kez kapatıp açtın ya. Geçen de gözüme çarptı. Rekorlar sayfasının müdavimi olarak diyorum. Burda kimse kimseyi yargılamaz sorun etme yani. Herkes geçmişinde bişeyler taşır. Mesela ben. Kirli bi geçmişim vardır. Mesela can kardeşim Ferhat. Oyunu birbirine katmıştır. Ama görüyosun kimse kimseyi yargılamıyor. Burada herkes en nihayetinde birer OSM kullanıcısı. Saklanmaya çalışma yani.
-
Siz oynamıyorsanız sorun yok . Sadece kuralları hatırlatmak istedim.
Birden fazla hesap ile oynadığınız tespit edilirse ceza alabilirsiniz. Bu OSM de oynayan ve kuralları kabul etmiş bütün menajerler için geçerlidir.