ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@kaiser-brian-clough şu meşhur 0 lı olanı mı hakan hocam
-
@f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@kaiser-brian-clough şu meşhur 0 lı olanı mı hakan hocam
Ahahaha. Herkese empoze etmiş demekki
-
@kaiser-brian-clough sorma hocam başa bela oldu
-
bu benim adıma açılan hesapları buldum bunları yiyenlerim açmış onların adına sizden özür dilerim nekadar adıma açılan hesap var hepsini sildirdim.
-
@f-s-m-0-13 Yalnız bu oyunda tanıdığım iki Yusuf var. İkisi de taktik konusunda mastermind. Savaşlarda ön cepheye bunları sürmek lazım. Galibiyet garantisi adamlar.
-
ne biçim iş ya adıma hesaplar açılıyor insanın itibarını yerle bir ediyorlar.
-
@kaiser-brian-clough aynen hocam katılıyorum ikiside sağlam menajerler
-
@kaiser-brian-clough Valla bende elendim abi @dgr2016 serdar abi temsil ediyor bizi
@OFMSüperStar Bu kadar neden gerildiniz anlamadım yeni bir kullanıcıya göre çok bilgili olmanız dikkat çekiyor -
@mrtgll33 Muratcım neden dert ediyosun kardeşim. Bırak kim laf ederse etsin. Zaten zirvedesin. Oyunu öksüz bırakma. Kim düzenleyecek turnuvaları artık. Adilmolara mı kalacak dünya. Arada bazen laf çarptığımız sen varsın. Ferhat var. Arda var. Kime laf atcaz. Biraz sakinleş geri gelirsin biz sana mention atarız. Mecbur cevap verirsin Kararından geri dönmen dileğiyle diyelim.
-
@kaiser-brian-clough Murat haklı yere öfkeli birisi adıma hesap açıyor insanın itibarını yerle bir ediyorlar hiç kimseye inandıramıyon yeni hesap actıgını yeni oyuncu oldugunu forumlara 5 veya 6 ay kadar ara veriyorum.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@kaiser-brian-clough Murat haklı yere öfkeli birisi adıma hesap açıyor insanın itibarını yerle bir ediyorlar hiç kimseye inandıramıyon yeni hesap actıgını yeni oyuncu oldugunu forumlara 5 veya 6 ay kadar ara veriyorum.
Hocam birincisi ben Murat değilim. İkincisi aşırı tepki veriyosun çünkü hatalısın. İfşa edildin. Çünkü yalan söylemek için tüm detayları düşünmen gerekir. Öncelikle tüm eski hesaplarını silip yeni bir IP ve farklı bir cihaz ile bağlanman gerekirdi. Profilinde ismini UĞUR değil başka bişey yapman gerekirdi. Velev ki bunları yapmadın. Forumlarda her mesaja cevap verip işte ben yeniyim öğreniyorum çok uğraşıyorum forumları okuyup bu kadar bilgi sahibi oldum deyip ön plana çıkmaman gerekirdi. Velev ki dedin benim eski hesabım vardı zevk alamadım yeni bir başlangıç arıyorum oyunla yatıp kalkıyorum deyip işin içinden sıyrılman gerekirdi. Bi senaryo yazıyosan bunun altyapısını çok iyi hazırlaman gerekir. Öyle ki o senaryoda hiç açık olmayacak kendin bile o senaryoya inanacaksın. Hiç mi La casa de papel, House of Cards, Breaking Bad izlemediniz yahu. Lütfen.
-
@kaiser-brian-clough Sen beni nekadar tanıyon pekide bukadar kesin konuşuyonuz biz 4 katlı bir binadayı herkez bir modemden internet alıyor siz medyummuzunuz pekide beni yalancı olmakla suçluyonuz veya numara yapmakla öncesinde açtıgım hesap olsa neden saklıyayım peki söylermisiniz bana.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@kaiser-brian-clough Sen beni nekadar tanıyon pekide bukadar kesin konuşuyonuz biz 4 katlı bir binadayı herkez bir modemden internet alıyor siz medyummuzunuz pekide beni yalancı olmakla suçluyonuz veya numara yapmakla öncesinde açtıgım hesap olsa neden saklıyayım peki söylermisiniz bana.
-
@kaiser-brian-clough bana bu oyunu halamın oglu tavsiye etti bende hesap açmaya karar verdim açtğıma açacağıma bin pişman oldum.
-
Arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok . Herkes OSM kuralları dahilinde oyun oynayacağını bilmeli . Oynamayan kullanıcılar ise tespit edildiğinde gerekli cezayı alır . Ispatlanmadığı sürece herkez masumdur