ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@sistematikci Bende çalıştığım için mecburen telefondan kadroları kontrol ediyom hafta sonları hem çocuklarımla hemde burdayım.
-
@OFMSüperStar Artık bir ekipte bulunmak şart oldu desene yoksa o kısım telefonda boş gözükecek
-
@sistematikci Aynen olmazsa kendi ekibimi kurarım bende
-
@OFMSüperStar O da bir çözüm tabii ki ama şu zamanda sıfırdan yeniden yapılanmayla yeni bir ekip kurup onu sürekli idame ettirmek gerçekten kolay iş değil. Bence halihazırdaki aktif ekiplerimizden herhangi biriyle iletişime geçmeni naçizane tavsiye ederim. Eğer oyunda böyle süreklilik göstermeye devam edersen, senin gibi aktif bir menajeri kadrosuna katmak isteyen özellikle de savaşlarda aktif bir ekibimiz elbette çıkacaktır
-
@sistematikci Doğru diyonda öncelik mp arayışındalar mp yükseltmeden girmek zor.
-
@OFMSüperStar Şuanki ekipler sistemi mp bazlı olduğu için söylediğin doğru maalesef. Lakin yeni güncelleme ile bunun giderileceği ve savaşların neticesinin sıralamalara etki edeceği söyleniyor. O durumda şansın daha fazla olur. Hem o zamana kadar da bireysel başarın açısından da mp ni artırmış olursun hem de şuanki sistemde bile mp ye çok fazla önem vermeyip daha çok aktifliğe önem veren ekiplerimiz de vardır diye düşünüyorum.
-
@sistematikci Şu an tecrübemde artıyor 43 maçta sadece 1 yenilgim var.
-
@OFMSüperStar Çok iyi bunun devamında zaten otomatik olarak mp artacaktır. Yılmadan sabırla gelişmeye devam
-
@sistematikci o bir yenilgiyide bottan aldım ne hikmetse
-
-
@sistematikci @F-S-M-0-13 Gece tayfası hafiften toplanmaya başlamış Eski kurtlardan kim kaldı zaten. Dolunaya da az kaldı. Geceler bizim diyorsunuz
@OFMSüperStar hocam burada kendini kanıtlayabilirsin. Burada görmüş olduğun kıymetli arkadaşlar ben daha bir lig bile tamamlamamışken 0 menajer puanına sahipken beni ekiplerine layık gördüler. Mesele dostluk tamamen.
-
@cnytakn sistem oturana kadar acemi olacağız desene
@Kaiser-Brian-Clough hocam her zaman ki gibi mekandayız -
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
@gs_metecan Elbette hakkinizdir, elestiri olmazsa gelisim de olmaz :slight_smile:
Ekip siralamasi daha hala yapim asamisinda oldugun için hakkinda per birsey söylemem (ilk güncellemeye de dahil degil zaten). Ama sunu diyebilirim; Ekipler siralamasi Ekip Savaslarina göre olacak evet. Siralama da farkli 'lig'lere bölünecek. Yani Ekibinle küme düsebilir veya bir üst lige çikabilirsin.
Telefon üzerinden oynuyor musun? Bi bakim belki seni Beta'ya ekleyebilirim. Böylece elestirilerini/önerilerini bizlere daha önceden belirtebilirsin
@CnytAkn Burada en yetkili ağızdan böyle bir cevap geldiği için ben de o çıkarımda bulundum
-
@sistematikci evet ben düşüncemi söylemiştim düzelteyim ozmn o yazıya bakıp yanlıs bir anlaşılma olmasın
-
@CnytAkn Yukarıda dedim ya her zaman yazmasam da bütün forumları hep takipteyim diye, ondan kaynaklanıyor Ancak şu sıralar Zabawa da pek yokum nasıl gidiyor orası
-
@CnytAkn @sistematikci
Bekleyip göreceğiz bakalım oyun bize nasıl güzellikler yapmış -
@f-s-m-0-13 seversin sen oyunu
-
@f-s-m-0-13 Herşey çok güzel olacak Badi inanıyorum
-
@sistematikci inşallah badim temennimiz o yönde
@DİÇO55 boşuna mı emek veriyoruz kardeşim tabiki seviyoruz