ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
-
@sistematikci @F-S-M-0-13 Gece tayfası hafiften toplanmaya başlamış Eski kurtlardan kim kaldı zaten. Dolunaya da az kaldı. Geceler bizim diyorsunuz
@OFMSüperStar hocam burada kendini kanıtlayabilirsin. Burada görmüş olduğun kıymetli arkadaşlar ben daha bir lig bile tamamlamamışken 0 menajer puanına sahipken beni ekiplerine layık gördüler. Mesele dostluk tamamen.
-
@cnytakn sistem oturana kadar acemi olacağız desene
@Kaiser-Brian-Clough hocam her zaman ki gibi mekandayız -
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
@gs_metecan Elbette hakkinizdir, elestiri olmazsa gelisim de olmaz :slight_smile:
Ekip siralamasi daha hala yapim asamisinda oldugun için hakkinda per birsey söylemem (ilk güncellemeye de dahil degil zaten). Ama sunu diyebilirim; Ekipler siralamasi Ekip Savaslarina göre olacak evet. Siralama da farkli 'lig'lere bölünecek. Yani Ekibinle küme düsebilir veya bir üst lige çikabilirsin.
Telefon üzerinden oynuyor musun? Bi bakim belki seni Beta'ya ekleyebilirim. Böylece elestirilerini/önerilerini bizlere daha önceden belirtebilirsin
@CnytAkn Burada en yetkili ağızdan böyle bir cevap geldiği için ben de o çıkarımda bulundum
-
@sistematikci evet ben düşüncemi söylemiştim düzelteyim ozmn o yazıya bakıp yanlıs bir anlaşılma olmasın
-
@CnytAkn Yukarıda dedim ya her zaman yazmasam da bütün forumları hep takipteyim diye, ondan kaynaklanıyor Ancak şu sıralar Zabawa da pek yokum nasıl gidiyor orası
-
@CnytAkn @sistematikci
Bekleyip göreceğiz bakalım oyun bize nasıl güzellikler yapmış -
@f-s-m-0-13 seversin sen oyunu
-
@f-s-m-0-13 Herşey çok güzel olacak Badi inanıyorum
-
@sistematikci inşallah badim temennimiz o yönde
@DİÇO55 boşuna mı emek veriyoruz kardeşim tabiki seviyoruz -
@F-S-M-0-13 Benimde çok emeğim vardı önceden Ama en büyük emeğim ekibe oldu
-
@cnytakn Evet o yazıyı da gördüm ama zaten orda sıralama ile alakalı güncellemeyi sizi daha fazla bekletmemek adına daha sonra yapacağız demek istemiş, benim alıntıladığım yazıda sıralamanın nasıl olacağını zaten belirtmiş
-
@Kaiser-Brian-Clough Sen adamsın yine bekleriz
-
@sistematikci Bekleyip görelim ozmn ama şuanlık böyle diye biliyorum tabi bu benim düşüncem ve kesin değil bu arada gitmiyor o forum durgunladı emojilerden sonra tekrar kaldırmaya calısıyorum ama yok
@F-S-M-0-13 öyle gözüküyor hayirlisi
-
@sistematikci Uche yaptım en son 10 harfi geçtiler bulamadılar hala sonra buldular
@manhay hayırlı geceler Atakan
-
Cümleten Günaydın Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar.
-
Günaydın Hayırlı Günler Arkadaşlar