Casusluk ve Özel Antrenman
-
Özel Antrenman ve Casusluk alınca ne olursa olsun bildirim gelmeli yoksa nasil onlem alacaz?
-
Rakip önce gizli antrenman alıp daha sonra özel antrenman alırsa bildirim gelmez. Lakin gizlemeden özel antrenman alırsa bildirim gelir. Rakibinizin gizli antrenman alıp almadığını ya casuslayarak yada dostluk maçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Casus alınca bildirim gelmemesi ise bence gayet normal.
-
@Bayram-Karakuş Dostluk maçı bölümünden nasıl bakıyoruz peki?
-
@Bayram-Karakuş Rakiple oynayacağın gün dostluk maçı kapanır ordan anlasılmaz
-
@BabyLucy Dostluk maçları bölümüne girdiğinizde ligdeki tüm takımları görürsünüz. O takımların hangisinde kilit işareti varsa gizli antrenman almış demektir. Dolayısıyla hem ligdeki diğer takımların hem de rakibinizin gizli antrenmanda olup olmadığını böylelikle anlarsınız
-
@Bayram-Karakuş Rakiple oynayağın aksam kilitli görünür dostluk atamassın nasıl anlayacaksın ordan anlamadım gitti
-
@Sultangazililer1 Rakibinin sana gizleyip gizlemediğini nasıl anlayacağını bilmiyormusun?
-
@Bayram-Karakuş Ben biliyorum da yarın a takımıyla oynayacaksan a takımına o gün dostluk atamıyorsun yani kilitli görunuyor verdigin bilgi yanlıs onu diyorum
-
@Sultangazililer1 Ferhat verdiğim bilginin neresi yanlış onu anlamadım. Arkadaş o haftaki rakibinin gizli atıp atmadığını nasıl anlayabileceğini sordu, ben de onu cevapladım. Yanlış bunun neresinde?
-
@Bayram-Karakuş Yanlış bilgi vermeyin . O gün maçınız olan rakibinizle dostluk maçı yapamazsınız bu yüzden rakibinizin gizli antrenman kullanıp kullanmadığını sadece casustan anlayabilirsiniz.
-
@RvP1228 teşekkürler sana ve diger cevap yazan arkadaşlara.
-
Ekran görüntüsüyle size örnek vereceğim. Allah dan rakibim gizledi de verdiğim bu bilgide benim mahcup olmamı engelledi.
Bu akşamki rakibim SV Horn . Ekranda da görüldüğü üzere SV Horn takımının sağ üst köşesinde kilit işareti var, işte bu demek oluyor ki bugünkü rakibim bana gizli atmış
-
@Bayram-Karakuş Aynen benim bu özellik gözüme çarpmamıs bi haber oynuyormusuz aydınlanmış oldum bende bugün teşekkürler
-
@Bayram-Karakuş şimdi benim anladığım kadarıyla mac gununde dostluk maçı bölümüne girip rakibin ustunde kilit yoksa adam antrenman almamış demek oluyor varsa almış oluyor.
-
@Bayram-Karakuş sen o işareti yanlış anlamışsın , o işaret rakibin sana gizli attığı için değil o gün o takım senin rakibin olduğu için kilit işareti gözüküyor o günkü rakibinle o gün dostluk maçı yapamazsın o işaretin anlamı o.
-
@BabyLucy Rakibinizde kilit yoksa ve size de antrenman bildirimi gelmemişse rakibiniz size özel antrenman atmamış demektir. Kilit varsa size karşı takımını gizlemiş oluyor. Gizledikten sonra özel antrenman atarsa bildirim gelmez. Ama gizlemeden özel antrenman atarsa bunun bildirimi gelir. Haa gizlediğinde rakibiniz özel antrenman atmışmı atmamışmı bunu bilemezsiniz.
-
@RvP1228 dostluk maçı bölümüne girdim önümüzdeki maçtaki rakibime dostluk atamiyorum ve ustunde kilit işareti yok önceki rakibim almıştı antrenman onda vardi bunda yok maç saatine kadar bakacam kilit gelirse bilirim ki antrenman almıştır
-
@Bayram-Karakuş mantıken özel antrenman alan biri antrenman kampına sokmuştur takımı bide rakibim benim taktigimin aynısını uyguluyor.
-
@Bayram-Karakuş Doğru söylüyorsunuz ama şunu anlatmaya çalışıyorum , dediğiniz gibi dostluk maçı bölümünde rakip gizli atınca kilit işareti olur onunla dostluk maçı yapamayız ama aynı zamanda kilit atmasa bile o gün maçımız olan rakibimizle dostluk maçı yapamıyoruz , yani o kilit işareti illa gizli antrenman kullandığı anlamına gelmiyor ya gizli antrenman kullanmıştır ya da o gün sizin rakibinizdir
-
@RvP1228 kardeş kilit yok suan rakibimde ve dostluk maçı yapamiyorum çünkü onla maçım var. Ozel antrenman alırsa iste o zaman kilit oluyor ekran görüntüsü atayim mi istersen?