Ekiple İlgili Sohbet
-
@mehmetcetintd evet biz eski sistemde resmi olarak savaşmadık başkan. ilk 100 den bir ekiple eski savaş düzeninde bir dostluk savaşı yapmıştık, savaşı kazanmak için bir kaç maç yenildik bilerek ki bu çok garip bir deneyim oldu. Ekip tecrübesi olan deneyimli menajerlerin galibiyet yüzdesinin düşük olması buna bağlı olabilir doğru. Dolayısıyla mevcut sistemi rekabetçi buluyorum .
-
Ben de eski sistemi, yeni sistem geldikten sonra duydum. Bilsem de oynamazdım uzun süre. Maç vermek yapıma ters. Şu an ki sistem çok daha sade ve çekici.
-
@MehmetCetinTD @femeks Yalnız eski sistemin çok ayrı bi tadı vardı strateji çok önemli idi ve çok daha fazla rekabetçi. Ama sizin dusuncelerinize saygı duyuyorum lakin ben eski sistemciyim:)
-
@sultan-çer Doğrudur hocam, şuan ki savaşlarda direkt rakiple mücadele edildiğinden 'savaş' mantığına uygun gibi. Eski sistemde oynasaydık belkide onuda beğenerek oynardık bilemiyorum. 1 maçlık deneyimle genel kanıya varılamaz tabi ki
-
@sultan-çer Ben de eski sistemi gelecek hafta U21'de tadıcam inşallah. Benim yapıma ters olan, maç vermek. Bunu uzun süre kaldırabileceğimi sanmıyorum.
-
@mehmetcetintd dene bak daha çok begenirsin)) çünkü yeni sistem çok basit yen yada yenil eski sistem ise tamamen strateji üstüne maç alıp vermeler kadro
Kasmalar çok daha heyacanlı.biz milletçe alengirli şeyleri severiz tam bize göre Bu arada u21 de başarılar -
@sultan-çer aynen sana katılıyorum eski sitem varken AKINCILAR Ekibindeydim o günler güzeldi tamamen strateji üstüne maç alıp verme Allahtan U21 DE Tekrar bu eski sistemin tadına bakacagız.
-
@sultan-çer Sistemi okuyunca anladım zaten
Teşekkürler. -
@sultan-çer said in Ekiple İlgili Sohbet:
@MehmetCetinTD @femeks Yalnız eski sistemin çok ayrı bi tadı vardı strateji çok önemli idi ve çok daha fazla rekabetçi. Ama sizin dusuncelerinize saygı duyuyorum lakin ben eski sistemciyim:)
@sULtAn-çER Gel milli takıma geri dön, eski sistemi tekrar yaşatayım sana))
-
@mrtgll33-test_nl öncelikle ekip konusunda tecrübesiz biri değilim kardeşim hakkımdaki düşüncelerinizi bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim 2018 yılında şu an top 20'de olan bir ekipteydim. ekip olayından sıkıldığım ama için oyunu bıraktım ama oyuna olan özlemim her geçen gün arttığı için uzuuun bir aradan sonra yeni hesapla sıfırdan bir başlangıç yaptım. ekip olayına sıcak bakmıyorum. ekip için ayırabileceğim bir slotum da vaktim de yok. ekip benim için bir ayak bağı. maçlara çıkacağım taktiklerde özgür olamadıktan sonra taktiklerin bana o savaştaki kaptan tarafından söylendikten sonra oyunu oynamanın ne anlamı var ama değil mi? siz böyle oynamaktan zevk alıyorsanız bir şey diyemem, saygı duyarım. ben oyunu kendim için oynarım. o yüzden bireysel başarıyı daha önemli görürüm. tugas'ta da birebirde alamayacağım menajer bir elin parmaklarını geçmez savaş oyunu olsa klanın, ekibin bir anlamı var çünkü başka türlü hayatta kalamazsın ama menajerlik oyunu için hiç gerek yok bence. bu düşünceleri bu başlık altında yazmak abes kaçtı ama bana cevap hakkı doğurmuşsun tabi yukarıda da belirttiğim gibi ekiple oynamaktan zevk alan arkadaşlara da saygı duyuyorum.
-
@mehmetcetintd U21 de başarılar. Ben de eski savaş sistemini özleyenlerdenim. Tam bir strateji savaşı verirdik. Son ana kadar casus kontrolü yap. Rakip dizilişi değiştirdiği anda sen de antisini uygula. Sıfırdan kadro kurmaya çalış ardından rakiple kadro değerinde yarış. Her sim saatinde aktif ol, listeye düşen adamları saniyesinde kap. Daha neler neler. O yüzden yeni savaş sistemi eskiye nazaran daha kolay geliyor. Maç verme işine gelince ilk başta zor gelir ama fark yiye yiye alışırsın
-
@yusuf-çi̇rci̇ Öyle milli takıma girdim normalde ekip sistemi olsa devam edeceğim bir şey değil. Evet daha fazla strateji var işin içinde ancak ben sadelikten hoşlanıyorum. Şimdiki savaş 5 yaşındaki çocuğun bile anlayabileceği bir sisteme sahip. Teşekkürler bu arada.
-
-
Galibiyet ile tamamladık. Teşekkürler @baran-akcan @Satın-almak @recep55f @sonck61
-
@1gizemli Kurumsallaşıyoruz desene
-
@gs-ramo-1905 Aynen satışlara da başladık
Güzel gidiyor satışlarımız ... -
Helal olsun kardeşim ekip olarak bence ne denli birlik ve beraberlik içinde olduğunuzu gösteren bir durum bu