Ekiple İlgili Sohbet
-
@Saday11 Ekip savaşları sekmesi çıkmaz, öyle bir sekme yok.
Forumlar üzerinden veya ekiplerin profillerine girerek yöneticilerine mesaj atıp savaş teklifinde bulunabilirsiniz. Savaşlarında kuralları vardır. Excel tablosu hali hazırda mevcuttur, savaşlar sırasında sizlere sunabiliriz.
-
@Saday11 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@mrtgll33 savaşı kabul ettiler diyelim nasıl başlayacak? Bu arada sorularımı sormadan önce araştırıyorum. Bulamadığım için forumdaki tecrubeli arkadaslardan yardım bekliyorum.
Ben yetkili olduğum için direk cevap veriyorum zaten. Savaşı kabul ederlerse savaş başlangıç tarihi ve savaş ligi konuşulur. Savaş 10 takımlı liglerde oynanır dediğim gibi veya 8.
Daha sonra iki ekip birbirlerine savaş menajer kadrosunu verir kaptanlar belirlenir ve ligi kuracak menajer seçilir.
Ligi kuran menajer herkese davet atar ve lig başlar.
-
Tebrikler arkadaşlar. Rakipten yalnızca bir kişinin hedefine ulaşabilmiş olması ayrı bir detay tabi. Finalde başarılar
-
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkürler
-
Goodwill Games from USSR || FINAL
The Best of Turkey (home):
1 - Olimpia || ALİ KOÇ 61
3 - Honduras Progreso || josejay1914
5 - Marathon || Hestera
7 - Motagua || mrtgll33(C)
9 - Real Sociedad || yaylaroine(PM)
Idas (away):
G1: jeffro davies PM
G3: tangooscar
G5: Deak1975 (c)
G7: Paniyath
G9: BIG DAVE 78 -
Arkadaşlar finalde başarılar. Rakibi hafife almayalım. Şöyle bi baktığımızda hedef 5 olan kaptanları haricinde diğerleri gerçekten iyi menajerler. Dikkatli olmak gerekiyor. Bilerek hedef 1 ve 9 a en güçlülerini koymuşlar. 3 ve 7 de aynı şekilde güçlü. Finale kuvvetli takım çıkarmışlar sonuçta rakip olarak gördükleri ekip sıralamada en üst sırada. Dikkati elden bırakmadığınızda büyük ihtimalle kazanırsınız diye tahmin ediyorum. İyi niyet turnuvası da olsa her zaman kazanmak iyidir
-
Finalde başarılar.
-
Ekip arkadaşlarıma finalde başarılar dilerim