Ekiple İlgili Sohbet
-
@Sultangazililer1 @Bayram-Karakuş teşekkürler arkadaşlar
-
@gs_metecan said in Ekiple İlgili Sohbet:
Flood için kusura bakmayın.. Şöyle bir fikrim var..Lütfen sonuna kadar okuyunuz..Bırakalım CC yi, WCC yi, şunu bunu..Reel hayattaki ligleri-Sampiyonlar ligi ve Avrupa liglerini ekipler kısmına uyarlayalım...
-Diyelim ki bizim 16 sağlam ekibimiz var..
-Bu ekipleri öncelikle kuruluş tarihlerine göre 8 er takımlı iki lige ayıralım.
-Örneğin; birinci lig OSM-TÜRKİYE SÜPER LİG resmi bi ligi olsun.
-Kuruluş tarihine göre ilk 8 de olan her ekip bu ligde temsil edilmesi için bir menajer seçip göndersin. Bu ligi ilk 2 de bitiren her menajer ekibinin dünya çapında ŞAMPİYONLAR LİGİ nde savaşlara katılmasını sağlasın. İlk Aşama olarak reel hayatta olduğu gibi 4 lü gruplar olsun..Sonrasında eleminasyon. Ve ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU. Ama Şampiyonlar şampiyonu olan ekibin bu savaşlarda katılmış üyelerine en az 1000 er coins verilsin..GB hep bizden alacak değil, biraz da oynayan kazansın ve rekabet getirsin..Tek resmi turnuva bu turnuva olsun..
-Ve OSM-TÜRKİYE SÜPER LİGİ nde ligi 3 ve 4.bitiren üyenin ekibi Avrupa Ligi gibi MİNİ ŞAMPİYONLAR LİGİ ne gitmeye hak kazansın..Savaşlar yapılsın ve şampiyon olan ekibin savaşlara katılmış üyelerine 500 er coins verilsin..GB bunu yapsın..
-Ve OSM-TÜRKİYE SÜPER LİGİ nde ligi son 3 te bitiren üyenin ekipleri bi alt lige düşsün..
-5 şampiyonluk yaşayan ekibe de 1 yıldız verilsin..
ALT LİG OLARAK TA;
-Ekibin kuruluş tarihi baz alınarak gerideki 8 ekip OSM-TÜRKİYE MİNİ LİG olarak resmi bir lig kurulsun..
-Burda ilk 3 e giren menajerlerin ekipleri OSM-TÜRKİYE SÜPER LİG de oynamaya Şampiyonlar Ligi ve Mini Şampiyonlar ligine gitmeye hak kazansın..
Fikir bu şekilde..Bu sezonlar belirli periyotlar halinde sabit olsun..Her ülke bunu uyarlasın..Gerekirse her ülkenin bi yönetim Federasyonu olsun..Bir ülkenin 1 ligi de olabilir..5 ligi de..Önemli olan süper lig dir..OSM nin TEK RESMİ TURNUVASI bu olsun ve sonu ödüllü olsun..Bu bence zor bişey değil..İyi organize edilirse ve sistem oturtulabilirse...Ödül vermek gb ye zor gelirmi bilemem tabi..Ama bu sistem bi şekilde oturtulursa iyi olur...Büyük turnuvalara herkes başvuru ile gitmesin hakederek gitsin..Ve emeğinin karşılığını alsın..Size ters gelen bi durum varsa konuşur tartışırız. Ekstra söyleyeceğiniz şeyler olabilir yada imkansız diyebilirsiniz..Mantıksız da gelebilir, bilemem
Güzel öneriler!
-
This post is deleted!
-
@galipcaliskan1907 Bana da güzel geldi ve sundum..Ve ekiplerimizin sayısının bu şekilde artacağını ve daha da hevesli bir şekilde ekip konusunda mücadele verileceğini düşünerek bu öneriyi sundum..İmkansız değil bence ama zorluk derecesi belki yüksek olabilir..
Ekipler konusunu çok önemsediğim için özellikle bu konuda öneri sunmaya çalışıyorum..Beğenilir yada beğenilmez. Takdir arkadaşlarındır. Saygı duyarız..Ve Öneri sunmasina da sunuyoruz ama netice almak ya mümkün olmuyor yada bihayli uzun sürüyor sanırım...Aylardır ekip güncellemesini bekliyoruz ama hâlâ hayata geçmiş değil..
-
@gs_metecan said in Ekiple İlgili Sohbet:
@galipcaliskan1907 Bana da güzel geldi ve sundum..Ve ekiplerimizin sayısının bu şekilde artacağını ve daha da hevesli bir şekilde ekip konusunda mücadele verileceğini düşünerek bu öneriyi sundum..İmkansız değil bence ama zorluk derecesi belki yüksek olabilir..
Zorluk derecesi yüksek evet, ama imkansiz degil, sadece zaman alir : ) Su an önce Ekipleri bitirmeye odakliyiz, sonrasinda neden olmasin.
Ekipler konusunu çok önemsediğim için özellikle bu konuda öneri sunmaya çalışıyorum..Beğenilir yada beğenilmez. Takdir arkadaşlarındır. Saygı duyarız..
Estagfurullah, sizin fikirlerinize herzaman açigiz. Hatta Ekipler güncellemesinin çogu parçalari sizin istekleriniz ve önerinizlerden ibaret
Ve Öneri sunmasina da sunuyoruz ama netice almak ya mümkün olmuyor yada bihayli uzun sürüyor sanırım...Aylardır ekip güncellemesini bekliyoruz ama hâlâ hayata geçmiş değil..
Fazla net olamiyorum maalesef, ama geçen sefer de belirttigim gibi aceleye getirilmis bir '6'yi yayinlamak yerine, daha olgun ve herkesin begenecegi bir '10'u yayinlamayi tercih ederim. Dolayisiyla yapimi da biraz zaman aliyor.
Biraz daha sabirli olmani temenni ediyorum. Sizin kadar biz de hevesliyiz Ekipler konusunda, ama kalite zaman gerektirir, aceleye gelmemesi lazim bence : ) -
@galipcaliskan1907 Sayın Galip bey tüm ülke forumlarını az buz takip eden ekipler kısmını iyi bilen biri olarak size bir kac şey söylemek istiyorum .
Rusya Polanya Fransa formunu takip ediyorum her türlü organizasyon ekipler ile turnuva felan etkinlik yapıyorlar ve Community Managerleri tüm sorumlugu alırken bizim ülkemizde malesef herhangi bir etkinlige dahil izin verilmiyor . Üstelik bu forumda daha önce dostluk turnuvasına izin verilmişken bizim turnuvamıza izin cıkmadı .
Bu mesajdan sonra belki forum uzaklastırlması alırım belki sorun yok ama bu ülkede bazı şeyler degismedikce düzelmeyecek bu sorunlar ... -
@galipcaliskan1907 İlginiz için teşekkürler
-
Merhaba herkese yeri burası mı bilmiyorum ama ben Türkiye içinde aktif olan bir ekip arıyorum.Yanlış konuya yazdıysam da herkesten özür diliyorum.
-
@cumhuriyet1907 "Ekibe Alım Başlığı" na yazabilirsin
-
Herkese merhaba Turkish National Team olan ekip ismini tekrar Galatasaray SK olarak değistirmiş bulunuyoruz umarım hayırlı olur .
-
Ekip seviyesinin yükseltilmesi talebimiz ortalama kaç saatte cevaplanir? Üçüncü seviye olmak için başvuru yaptım ama yaklaşık 43 saattir cevap verilmedi. Bilenlerin cevap vermesini rica ederim. Herkese iyi oyunlar.
-
@_meireles_14 72 veya 96 saat içinde geri dönüş yapılır, ekip seviyesine sadece CM geri dönüş yapabilir. Bu nedenle biraz daha geç cevap alabilirsiniz.
-
@mrtgll33 96 saatten gec cevap verilme ihtimali var mi peki? Çünkü daha erken cevap verildiği birçok durum olmuş. Ekip seviyesinin yukseltildigi forumda baktım biraz reddedilenler genellikle 8-10 saat arasında,kabul edilenlerin bazıları 17-20 bazilari da 32-40 saat arasında cevaplanmis. Sizce görülmemiş olma ihtimali var midir? Çünkü forum ben yazmadan 25-26 gündür aktif değildi hiç.
-
@GalipCaliskan1907 ekip güncellemesiyle ilgili herhangi bir tüyo yokmu hâlâ?
-Ne zaman gelecek?
-Ne kadar bekleyeceğiz?Tahmini bi tarih falan..Yılbaşını falanmı bekleyecez. Yada içerik konusunda herhangi bir kısa bilgi falan..
-
@gs_metecan size tarih veremem çünkü nezaman bitecegini biz de öngöremiyoruz (Scrum ile çalisiyoruz). Bütün sirket olarak su an ki önceligimiz Ekipler ve elimizden geldigi kadariyla bunu bir an önce sizlere sunmayi hedefliyoruz. Ama araya ummadik unsurlar gelip bizi yavaslatabiliyor (mesela iOS 11 uyumu, iPhone X uyumu, beklenmedik büyük bugler). Bunlarin hepsi mecbur araya giriyor, yazilim böyle lanet birsey iste ;(
Sunu bildirebilirim ama; yakinda beta testlere baslayabiliriz. O an geldiginde nasil katilabilecegine dair bilgiyi zaten burada paylasacagim. Burda Ekiplere karsi ilgiyi gördükten sonra hepiniz katilacagini umuyorum
Daha fazla net olamadigim için kusuruma bakmayin.
-
@aliugurlu61 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Değerli OSM Menajerleri ,
Ekip ile ilgili her türlü konuyu bu başlık altında konuşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları buradan sorabilir , ekibinizin tanıtımını burada yapabilirsiniz.
Henüz bir ekip üyesi değilseniz öğrenmek istediğiniz ayrıntılara burada cevap bulabilirsiniz.
İyi oyunlar merhaba ben telefonumu formatlandım ve hesabım gmaile bağlı olmadığı için şifrem yoktu ve şuan hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz nasıl açabilirim hesabımı tekrardan. Yardımlarınız için teşekkürler -
@galipcaliskan1907 Beta mı? Bekliyorum Hemen yazayım whastapptan
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar.