Ekiple İlgili Sohbet
-
@ofmanager_ sağol Fatih Allah'a emanet ol
-
@AYRINMENN Amin, Allah acil şifalar versin.
-
@AYRINMENN Geçmiş olsun, Allah tüm hastalarımızın yardımcısı olsun. Bu kötü günleri atlatmak için hepimizin tedbiri elden bırakmaması lazım.
-
@AYRINMENN Allah yardımcınız olsun kardeşim. Metin olun.
-
@AYRINMENN çok geçmiş olsun
-
@AYRINMENN said in Ekiple İlgili Sohbet:
Herkese merhaba evden çıkmamaya gayret edin arkadaşlar ekibimden iki kardesim malesef korana virüsü ile mücade ediyor.
Bugünler böyle gitmeyecek Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun. İnşallah hastalarımızın hepsi en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar
-
Uzuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba arkadaşlar the Best of Turkey kurucu ekibi ve yönetici kemik kadrosu
olarak tekrar burda olmaktan mutluluk duyuyoruz. the Best of Turkey olarak tüm Dünya'da oluşan
bu zorlu süreçte ekibimizin kemik kadrosu olarak birlik ve beraberlik ruhunu tekrar yaşamak ve bu süreci beraber atlatmak istedik. Bizde bunun için hem eski anılarımızı azda olsa canlandırmak, birbirimizin rekabet özlemini dindirmek ve bu süreçte beraber olmak için aynı platformda tekrar buluşmaya karar verdik. Eski arkadaşlarımızı da ligimizde görmekten memnuniyet duyarız. Esen ve sağlıklı kalın. -
Bir Fenerbahçeli olarak "Fenerbahçe SK" ekibini tebrik eder başarılar dilerim, güzel savaş oldu.
-
Buraya bir şey yazılmayalı epey uzun zaman olmuş, başlığı bulmakta zorlandım..
Yeni değil ama bir hatıra olarak burada dursun istedim, ilerde bakıp duygulanırız belki. Hem bu vesile ile başta şu an ekibimizde olan menajer arkadaşlarımız olmak üzere ekibimiz adına yaklaşık 2.5 yıllık süreçte emek veren bütün isimlere teşekkür etmek istiyorum. Hesaplarıma göre bu 2.5 yıllık süreçte ekibimize 92 menajer dahil oldu. Şu an 19'u bizimle beraber. Geriye kalan 73 menajer arkaşımızın büyük çoğunluğuyla güzel ayrıldık. İki elin parmaklarını geçmeyecek sayıda kötü ayrılıklarımız da oldu. Ben yine de onlara da teşekkür etmek istiyorum, ekip için harcadıkları zaman ve emekler için.
Şu an ki ekip üyelerimizin büyük çoğunluğu foruma kayıtlı olmadığı için kimseyi etiketlemeyeceğim. Onun yerine ekip üyelerimizin olduğu ekran görüntülerini bırakıyorum buraya.
Yine TeknoRed bünyesinde olup misafir olarak TeknoRed II ve TeknoRed III ekiplerimizde savaşan isimler; @recep55f , @sonck
Herkese iyi forumlar dilerim.
-
-
@MehmetCetinTD @EgoistMsd Tebrik ederim, arkadaşlar. Türk ekipleri adına büyük başarı. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
@Sabit-Mamedov Teşekkür ederiz Sabit abi.
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!