Ekiple İlgili Sohbet
-
Arkadaşlar CNT VI turnuvası hakkında bilgilendirme yapılmıyormu? Türk forumlarında nereden takip ediyorsunuz?
-
2 grup var ve 6 ekibimiz katılmış, 5 ekibimiz aynı grupta. Şansızlık
-
@bayram-karakuş Herhangi bir bilgi paylaşımı türk formunda yok abi turnuva kayıt için bu başlıktan duyurmuşlardı aşama aşama olan bir turnuva olduğu için turu geçmek yeticek ilk tur .
-
CNT VI turnuvasında tüm temsilcilerimize başarılar dilerim
-
@bayram-karakuş Eğlence amaçlı bi turnuva. Şanssızlık olarak bakmamak lazım. Tanıdık bi rakibe karşı oynarken böyle turnuvalarda daha çok zevk alınır. Mesela ben @mrtgll33 @F-S-M-0-13 veya @Sultangazililer1 ile falan oynasam ezmeye çalışırım herhangi bi arkadaş ile de oynasam öyle olur. Aynı ekibin adamları birbiriyle oynamıyor sanırım. O yüzden ferhatı ezemem kural olarak. Yoksa ezerim
-
@kaiser-brian-clough Değişik turnuva planlarımız var devamı gelecek inşallah
Herkese başarılar
-
@kaiser-brian-clough said in Ekiple İlgili Sohbet:
@bayram-karakuş Eğlence amaçlı bi turnuva. Şanssızlık olarak bakmamak lazım. Tanıdık bi rakibe karşı oynarken böyle turnuvalarda daha çok zevk alınır. Mesela ben @mrtgll33 @F-S-M-0-13 veya @Sultangazililer1 ile falan oynasam ezmeye çalışırım herhangi bi arkadaş ile de oynasam öyle olur. Aynı ekibin adamları birbiriyle oynamıyor sanırım. O yüzden ferhatı ezemem kural olarak. Yoksa ezerim
ikinci turda senin olmanı sabırsızlıkla bekleyeceğiz o zaman kardeşim
-
@f-s-m-0-13 5x5 ekip savaşları haricinde pek boy göstermiyorum hocam. Böyle uzaktan atıp tutmakta herşeyi dalgaya almakta üzerime yoktur ama bireysel olarak sizle boy ölçüşemem bu da bir gerçek tabi.
@mrtgll33 Türkiye ekip turnuvası bekliyorum açıkçası.
-
@kaiser-brian-clough estf hocam öyle bir iddamız yok herkesin kariyerine ve bilgisine saygı duyarız
-
@kaiser-brian-clough Hiç aktiflik gelmeyecek bir turnuva düzenlemeyi düşünmüyorum abi 2 kere denedim başlamadan kapattık olayı
-
@mrtgll33 ben de sadece Türk ekiplerin oldugu bir turnuva bekliyorum Murat aynı fikirdeyim @Kaiser-Brian-Clough ile bu sefer daha fazla katılım olur diye düşünüyorum
-
İlk başta katılım için talep alırsın. En azından 8 ekip olduğunda 4 erli iki grupta 3 er maç ve sonrasında çapraz eşleşme ile yarı final olabilir. Katılım talep eden ekip sayısı fazla olursa daha farklı bir eşleşme usulü izlenebilir.
-
@kaiser-brian-clough Ahaha bana 8 ekip banko bulun organizasyon için zorlarım
-
8 ekipten daha fazlası çıkar diyorum ben de kesinlikle
-
@ghost4512 vayy aygün nasılsın kardeşim
-
@f-s-m-0-13 Sağol arda abi fena değil sen nasılsın
-
@ghost4512 Eyvallah kardeşim seni görüpte kötü olmak münkün mü
-
@f-s-m-0-13 eyvallah abi Turnuva denince attım kendimi yine forumlara
-
@ghost4512 turnuva eşittir sen kardeşim akıncı beyleri gibi şavaş olsun diye bekliyorsun