Ekiple İlgili Sohbet
-
@bayram-karakuş Herhangi bir bilgi paylaşımı türk formunda yok abi turnuva kayıt için bu başlıktan duyurmuşlardı aşama aşama olan bir turnuva olduğu için turu geçmek yeticek ilk tur .
-
CNT VI turnuvasında tüm temsilcilerimize başarılar dilerim
-
@bayram-karakuş Eğlence amaçlı bi turnuva. Şanssızlık olarak bakmamak lazım. Tanıdık bi rakibe karşı oynarken böyle turnuvalarda daha çok zevk alınır. Mesela ben @mrtgll33 @F-S-M-0-13 veya @Sultangazililer1 ile falan oynasam ezmeye çalışırım herhangi bi arkadaş ile de oynasam öyle olur. Aynı ekibin adamları birbiriyle oynamıyor sanırım. O yüzden ferhatı ezemem kural olarak. Yoksa ezerim
-
@kaiser-brian-clough Değişik turnuva planlarımız var devamı gelecek inşallah
Herkese başarılar
-
@kaiser-brian-clough said in Ekiple İlgili Sohbet:
@bayram-karakuş Eğlence amaçlı bi turnuva. Şanssızlık olarak bakmamak lazım. Tanıdık bi rakibe karşı oynarken böyle turnuvalarda daha çok zevk alınır. Mesela ben @mrtgll33 @F-S-M-0-13 veya @Sultangazililer1 ile falan oynasam ezmeye çalışırım herhangi bi arkadaş ile de oynasam öyle olur. Aynı ekibin adamları birbiriyle oynamıyor sanırım. O yüzden ferhatı ezemem kural olarak. Yoksa ezerim
ikinci turda senin olmanı sabırsızlıkla bekleyeceğiz o zaman kardeşim
-
@f-s-m-0-13 5x5 ekip savaşları haricinde pek boy göstermiyorum hocam. Böyle uzaktan atıp tutmakta herşeyi dalgaya almakta üzerime yoktur ama bireysel olarak sizle boy ölçüşemem bu da bir gerçek tabi.
@mrtgll33 Türkiye ekip turnuvası bekliyorum açıkçası.
-
@kaiser-brian-clough estf hocam öyle bir iddamız yok herkesin kariyerine ve bilgisine saygı duyarız
-
@kaiser-brian-clough Hiç aktiflik gelmeyecek bir turnuva düzenlemeyi düşünmüyorum abi 2 kere denedim başlamadan kapattık olayı
-
@mrtgll33 ben de sadece Türk ekiplerin oldugu bir turnuva bekliyorum Murat aynı fikirdeyim @Kaiser-Brian-Clough ile bu sefer daha fazla katılım olur diye düşünüyorum
-
İlk başta katılım için talep alırsın. En azından 8 ekip olduğunda 4 erli iki grupta 3 er maç ve sonrasında çapraz eşleşme ile yarı final olabilir. Katılım talep eden ekip sayısı fazla olursa daha farklı bir eşleşme usulü izlenebilir.
-
@kaiser-brian-clough Ahaha bana 8 ekip banko bulun organizasyon için zorlarım
-
8 ekipten daha fazlası çıkar diyorum ben de kesinlikle
-
@ghost4512 vayy aygün nasılsın kardeşim
-
@f-s-m-0-13 Sağol arda abi fena değil sen nasılsın
-
@ghost4512 Eyvallah kardeşim seni görüpte kötü olmak münkün mü
-
@f-s-m-0-13 eyvallah abi Turnuva denince attım kendimi yine forumlara
-
@ghost4512 turnuva eşittir sen kardeşim akıncı beyleri gibi şavaş olsun diye bekliyorsun
-
Türk ekipleri olarak kaç ekip var ve kaç tanesi aktif savaşıyor veya savaşın ne olduğunu, mantığını biliyor..
Daha önce Türk ekipleri diye bi başlık vardı ve kaç ekip olduğu görünüyordu.Şimdi yok..Yada ekipler sıralamasında bi filtre olsada; o filtreyi kullanarak kaç Türk ekibi mevcut görebilsek
-
@gs_metecan said in Ekiple İlgili Sohbet:
Türk ekipleri olarak kaç ekip var ve kaç tanesi aktif savaşıyor veya savaşın ne olduğunu, mantığını biliyor..
Daha önce Türk ekipleri diye bi başlık vardı ve kaç ekip olduğu görünüyordu.Şimdi yok..Yada ekipler sıralamasında bi filtre olsada; o filtreyi kullanarak kaç Türk ekibi mevcut görebilsek
Ekipler kısmının aktif ve belirgin olması için öncelikle ekiplerin komple güncellenmesi lazım, şuan sıralamalar bile hatalı. Türk ekipleri olarak ilerle yapamıyoruz sayımız ekiplerimiz hep aynı hep belli.
Ama son dediğin filtreleme olayı harika olurdu.