Ekiple İlgili Sohbet
-
Yaklaşık 7 8 senedir bu oyunu oynuyorum. Ekip ne anlama geliyor? Neler yapılabiliyor? Biri bilgi verebilir mi?
-
@emrcskn Minumum 6 kişiden oluşan bir topluluk, oyunun en keyifli yanlarından biridir. Ekibe alım başlığını kullanarak ekip arayabilirsiniz bu sayede daha iyi kavramış olursunuz. Ekipler kendi arasında ekip ligi - ekip savaşları gibi etkinlikler de yapmaktadır.
-
ekipler oyuna daha entegre hale getirilebilir böle biraz askıda kalıyor gibi
-
@Guerlain1903 said in Ekiple İlgili Sohbet:
ekipler oyuna daha entegre hale getirilebilir böle biraz askıda kalıyor gibi
Haklısın.İyi yakalamışsın. Tebrikler
-
oyun da iki şey tam entegre değil 1 ekipler 2 forum yani telefon uygulamalarında foruma girememek çok saçma
-
@Guerlain1903 GameBasics çalışmalarına devam ediyor.
-
Yaklaşık 4 ay önce geçiş yaptıgım Galatasaray SK ekibi zaman geçtikçe iyiye giden bir grafigimiz var
-
@Sultangazililer1 Allah arttırsın
-
oyuna baslayalı bir ay oldu katılacak ekip arıyorum
-
@Sosyokrat katılacak bir ekip bulamadım
-
@rohan33 Uygun kriterde değilsinizdir. Bence bu saatten sonra ana hesabınıza özen gösterin ve menajer puanı kasmanızı tavsiye ederim. Her ekibin kendi göre kriterleri mp sınırı vardır uygun olduğunuz zaman zaten herhangi bir ekip yöneticisi sizinle iletişime geçecektir.
-
Merhabalar herkese selam olsun
Yeni ekip kurdum (KardeşlerTakımı) adı altında şuan 6 kişyiz katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın saygılar -
@koyucu6704 hayırlı olsun murat kardeşim allah utandırmasın
-
@F.S.M.0.13 allah razı olsun kardeşim sayenizde ögrencem bu işi yapmayı yardımcı olan herkese teşekkür ederim
-
@koyucu6704 senden de kardeşim ne demek bir yola çıkmışsınız tabiki elimizden geleni yapacağız
-
@F.S.M.0.13 amin cümlemizden inşallah çok istiyorum bu oyunu daha detaylı ögrenmek