Ekiple İlgili Sohbet
-
@_meireles_14 72 veya 96 saat içinde geri dönüş yapılır, ekip seviyesine sadece CM geri dönüş yapabilir. Bu nedenle biraz daha geç cevap alabilirsiniz.
-
@mrtgll33 96 saatten gec cevap verilme ihtimali var mi peki? Çünkü daha erken cevap verildiği birçok durum olmuş. Ekip seviyesinin yukseltildigi forumda baktım biraz reddedilenler genellikle 8-10 saat arasında,kabul edilenlerin bazıları 17-20 bazilari da 32-40 saat arasında cevaplanmis. Sizce görülmemiş olma ihtimali var midir? Çünkü forum ben yazmadan 25-26 gündür aktif değildi hiç.
-
@GalipCaliskan1907 ekip güncellemesiyle ilgili herhangi bir tüyo yokmu hâlâ?
-Ne zaman gelecek?
-Ne kadar bekleyeceğiz?Tahmini bi tarih falan..Yılbaşını falanmı bekleyecez. Yada içerik konusunda herhangi bir kısa bilgi falan..
-
@gs_metecan size tarih veremem çünkü nezaman bitecegini biz de öngöremiyoruz (Scrum ile çalisiyoruz). Bütün sirket olarak su an ki önceligimiz Ekipler ve elimizden geldigi kadariyla bunu bir an önce sizlere sunmayi hedefliyoruz. Ama araya ummadik unsurlar gelip bizi yavaslatabiliyor (mesela iOS 11 uyumu, iPhone X uyumu, beklenmedik büyük bugler). Bunlarin hepsi mecbur araya giriyor, yazilim böyle lanet birsey iste ;(
Sunu bildirebilirim ama; yakinda beta testlere baslayabiliriz. O an geldiginde nasil katilabilecegine dair bilgiyi zaten burada paylasacagim. Burda Ekiplere karsi ilgiyi gördükten sonra hepiniz katilacagini umuyorum
Daha fazla net olamadigim için kusuruma bakmayin.
-
@aliugurlu61 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Değerli OSM Menajerleri ,
Ekip ile ilgili her türlü konuyu bu başlık altında konuşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları buradan sorabilir , ekibinizin tanıtımını burada yapabilirsiniz.
Henüz bir ekip üyesi değilseniz öğrenmek istediğiniz ayrıntılara burada cevap bulabilirsiniz.
İyi oyunlar merhaba ben telefonumu formatlandım ve hesabım gmaile bağlı olmadığı için şifrem yoktu ve şuan hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz nasıl açabilirim hesabımı tekrardan. Yardımlarınız için teşekkürler -
@galipcaliskan1907 Beta mı? Bekliyorum Hemen yazayım whastapptan
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
-
bir ekip kurdum ve şuan 6 kişiyiz ve ekibi kuralı 2 gün oldu. ekip savaşlarına nasıl girebilirim. bunun şartları nelerdir. bu konu hakkında bi bilgilendirme mevcut değil. bana söyler misiniz?
-
Deneyim kazanma amaçlı düzenlediğimiz bir hazırlık mücadelesi. Herkese başarılar.
@Fabiocapello58 @Honour-Sun @RiddLee @nurettin-yavuz @BJK-MUAMMER @FCTrabZonLu @YnsKya08 @crazy-ditector @gameower0000
-
@ali̇-koç-61 İki ekibe de başarılar. Dostluk kazansın
-
Üsteki hazırlık savaşında coins kullanımı en aza indirgenmiştir. Dolayısıyla kamp, gizli, fon, kaşif, zaman kapalıdır. Dostluk maçı minimizedir. Transfer sadece liste odaklıdır. Bu yüzden kadroların istatistiklerini üst düzey turnuvalar kapsamında değerlendirmek sağlıklı olmaz.