Ekiple İlgili Sohbet
-
bir ekip kurdum ve şuan 6 kişiyiz ve ekibi kuralı 2 gün oldu. ekip savaşlarına nasıl girebilirim. bunun şartları nelerdir. bu konu hakkında bi bilgilendirme mevcut değil. bana söyler misiniz?
-
Deneyim kazanma amaçlı düzenlediğimiz bir hazırlık mücadelesi. Herkese başarılar.
@Fabiocapello58 @Honour-Sun @RiddLee @nurettin-yavuz @BJK-MUAMMER @FCTrabZonLu @YnsKya08 @crazy-ditector @gameower0000
-
@ali̇-koç-61 İki ekibe de başarılar. Dostluk kazansın
-
Üsteki hazırlık savaşında coins kullanımı en aza indirgenmiştir. Dolayısıyla kamp, gizli, fon, kaşif, zaman kapalıdır. Dostluk maçı minimizedir. Transfer sadece liste odaklıdır. Bu yüzden kadroların istatistiklerini üst düzey turnuvalar kapsamında değerlendirmek sağlıklı olmaz.
-
Selamun Aleykum, Hayırlı akşamlar
-
Aleyküm selam
-
Değişmiş bayaa forumlar felan, eski halinden eser yok güzelmi olmuş diye soracak olursanız, herşeyin ilk'i insana güzel gelir. Bizler zamanında çok emek harcadık,simülasyonları beklemekten gözlerimizin morardığına şahit oldum.hey gidi günler temmenim şu ki yeni kullanıcılar herşeyden önce zevk alır OSM'den hayırlı geceler bol eğlenceler
-