Ekiple İlgili Sohbet
-
@DİÇO55 Azeri kardeşlerimiz de sonuçta Türktür.
Azeri Türkü :flag_az: Türkiye Türkü :flag_tr: ayırmayız. Yaşasın Turan Yaşasın Türkistan :flag_tr: @F-S-M-0-13 -
@di̇ço55 sen oyunda messisin bizce yüzyılın transferi oldu
-
@f-s-m-0-13 Hayır balotelli akça abi onu temsil ettigimi söyluyor
-
@sistematikci said in Ekiple İlgili Sohbet:
@DİÇO55 Azeri kardeşlerimiz de sonuçta Türktür.
Azeri Türkü :flag_az: Türkiye Türkü :flag_tr: ayırmayız. Yaşasın Turan Yaşasın Türkistan :flag_tr: @F-S-M-0-13bu adamı bu yüzden seviyorum
aslansın badim -
@sistematikci Yusuf hocam..Senin transferin böyle sansasyonel olup; forumu aktiflestirecek etkiyi yaratmadı haa..
-
@adjei45
Evet doğru bomba patlayacak lakin bu bomba saatli bomba ve bakalım ne zaman patlayacak ve bu patlamada hasar ve zarar olacakmı ve de olabilecek olan hasar ve zarar ne kadar olacak -
@bayram-karakuş İyice merak içine girdim ben
@DİÇO55
-
sistematikcireplied to GS_METECAN on 18 Jan 2018, 21:30 last edited by sistematikci 18 Jan 2018, 21:32
@gs_metecan Hocam ben reklam fazla sevmiyorum
@f-s-m-0-13 Badi adamsın ve de iyi ki varsın :slight_smile:
Flood olmasın diye buraya taşıdım
-
This post is deleted!
-
@sistematikci sizin aranızdaki elektrigi ta burdan hissediyorum @F-S-M-0-13
-
@sistematikci Gündem olmayı pek sevmiyosun o zaman.O da bi tercih tabiki Yusuf hocam
-
@di̇ço55 Ahahaha
Geçen istanbula geldim Ferhat bir yol tarif etti Sabiha Gökçen diye Floryadan çıkıyordum
@F-S-M-0-13
@sistematikci Yusuf hocamın varlığı gündemdir
-
@di̇ço55 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@sistematikci sizin aranızdaki elektrigi ta burdan hissediyorum @F-S-M-0-13
trafo gibi değil mi
-
-
@gs_metecan Aynen hocam göz önünde olmayı pek sevmiyorum
Bu arada uzun zaman oldu görüşemedik, hayat nasıl gidiyor, herşey yolunda ve iyisinizdir inşallah :slight_smile: -
@f-s-m-0-13 Murat bırak bu işleri ben yapamadım demiyorsun güzel tarif ederim ben
-
@di̇ço55 ya sabihada oturan benim adam avrupa yakasındaki adamdan yol tarifi istiyor
@mrtgll33
571/1198