Ekiple İlgili Sohbet
-
ALLAH rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun
-
@rvp1228 başınız sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun , ekip sıralamasında ilk5 in sadece Türk ekiplerinden olması gurur verici hepsini tebrik ederim umarım daha da artar üst sıradaki Türk ekipleri
-
@RvP1228 @aymakmm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeşimizin. Allah geride kalanlara sabırlar versin.
-
nur içinde yat yüreği güzel kardeşim
-
Başka Bir Ekipten Kendi Ekibine Arkadaş Davet Etmek Ysak Değil Ancak Bazı Kişiler Ekibimden Kişi Çağırma Diyor Tamam Anlarım Çağırmam Ama Tehdit Ediyorlar Yok bilmem osmde moderatör arkadalarım var senin hesbını banlatırım yok bilmem ben çok kişinin hesabını banlattım o kişiyi Trsupport.onlinesoccermanager adresine mail atarak hesabını kapattırabilirmiyiz başka hesaptan kendi ekibine davet etmek yasak değil ancak tehditler savuruyor
-
@bekirsezgings Yazılı olmayan genel kurallar veya saygı veya etik olma politikası diyebiliriz buna. Bir ekipten bir menajer isterseniz ekip yöneticileri önce nezaketen kendilerine yazılmasını isteyebilir. Nasıl ki bir futbolcu transfer ederken oyuncu ile önce anlaşırsan sonra klup ile bonservis pürüzü yaşarsın, tıpkı onun gibi.
O banlatırım, kitlerim, arkadaşım var diyen herkese inanma Hile vb birşey yapmadığın sürece kimse birşey yapamaz. Stafflar keyfine göre işlem yapmıyor, onlarında hesap verdikleri CM var. tr.support adından da anlaşılacağı üzere Türkiye Destek mail adresidir.
Tehdit vb. durumları sizde şikayet edebilirsiniz, bu hak size tanınmıştır.
-
@bekirsezgings Kardeş davet ettiğin kişilerin ekibi olup olmamasına bakmadan davet atıyorsun sanırım. Beni de ekibine davet etmek için mesaj yazdığından biliyorum bunu
-
@bekirsezgings Tehditler savurmak tabii ki doğru değil ama yazılı bir kural olsun veya olmasın başka ekipten bir üyeyi kendi ekibinize davet etmeniz de hiç hoş değil , her şeyin yazılı kural olup olmaması önemli değil . Murat abinin de dediği gibi o kişiyi ekibinize almak istiyorsanız saygı gereği önce o ekibin yöneticisiyle konuşmanız gerekirdi .
-
Cevabınız İçin Teşekkür Ederim Bundan Sonra Önce Ekip Başkanına Danışacağım.
-
@edus_mavi benim mulkti hesabımı bulup fotoğrafını atarmısın eğer atamazsan adam değilsin ben bu hesabı 1 ay önce kurdum ve diğer bütün hesaplarımı sildim boş yapma eğer multi hesap kullandığımı düşünüyorsan kullandığım hesapların silinmemiş halini göster
-
vede beni şikayet eden sen değilsin sen kimsinki sen kendini ne zannediyorsun beni şikayet edemezsin çünkü aynı ligde oynamadıoğımız sürece şikayt edemezsin senle alakası bile yok yeni hesabımda ben seninle konuşmadım bile eğer konuştuysam kanıtını göster
-
@bekirsezgings böyle konuşursan sen de ceza alabilirsin, biraz daha sakin
-
eğer konuşmaları sildiğimi düşünüyorsan kendi sohbetinede bakabilirsin
-
ama haksızlık yapılıyor ben aylar öncesinden bütün hesaplarımı sildim
-