Ekiple İlgili Sohbet
-
Cümleten iyi bayramlar...
-
Daha önce WNT'de teşriki mesaimiz olan numanvural'ın vefatını öğrendim. Hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm. Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin.
-
@aliugurlu61 amin abi
-
@aliugurlu61 Âmin abi.Seni uzun zaman sonra görmek güzel abim.
-
@aliugurlu61 Hoşgeldin Ömer abi
Numan abimizin kaybı bizleri derinden etkiledi ekip olarak hala kendimize gelemedik rabbim mekanını cennet eylesin
Tüm sevenlerine allah sabırlar versin
Birçok planımız yapacak şeylerimiz vardı hepsi yarım kaldı ne diyelim nasip değilmiş -
@f-s-m-0-13 Teşekkür ederim Arda.
Çok da hoş olmadı benim için ama sizleri görmek güzeldi.
Tekrar merhum Numan kardeşimize Allah rahmet etsin. -
@aliugurlu61 allah rahmet eylesin.
-
Akıncılar Birliği Ekibi Olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.
-
@aliugurlu61 Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Sebebi kalp kriziymiş. Eski ekibimizin akademi üyesiydi gerçekten çok üzücü.
-
Yakın zamanda aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz, kardeşimiz Numan Vural için tüm OSM camiası adına hatmi şerif okuma isteğiyle biraraya geldiğimiz grubumuza destek vermek isteyenler oyun içerisinden mesajla bana ulaşabilirler. Katkıda bulunmak isteyen herkesi bekliyoruz, Allah niyetinizi kabul eylesin. Amin.
-
Numan Vural abimizin vefatına çok üzüldüm . Kendisi çok değerli bir insandı . Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun , Allah yakınlarına sabır versin inşallah .
Ben de bugün maalesef çok üzücü bir haber aldım . OSM 'deki unfirstted nickiyle bildiğimiz çok değerli Efe Yiğitbilek kardeşimin maalesef vefat ettiği haberini aldım . Duyunca gerçekten çok şok oldum ve çok üzüldüm . Bu üzücü haberi bana Lütfi Mert Tosun (bjk_fernandes15) kardeşim verdi . Efe kardeşimizle daha yapacağımız çok şey vardı ama hiçbiri olmadı maalesef . Sözün bittiği yerdeyiz . Merhum Efe Yiğitbilek kardeşime Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun . Allah yakınlarına sabır versin.Hepimizin başı sağ olsun.
-
Başınız sağolsun, çok üzüldüm.Allah sabır versin sevenlerine.
-
İnanmadim inanmak istemedim WhatsApp tan son attığım bayram mesajına baktım haberi duyunca hala gorulmemis. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Allah rahmet eylesin. Efe daha gencecikti. Hayalleri ve ümitleri vardı geleceğe dair. Ekibimde uzun süre yer almıştı. Mert özü sözü bir olan biriydi. Mekanı cennet olsun. Söyleyecek pek bişi bulamadım. Rabbim sıralı ölüm versin inşallah. Rabbim ailesine sabırlar ihsan etsin. Artık forumlara girmek istemiyorum ne zaman girsem kötü bir haber çıkıyor karşıma. Rabbim hepinize ve ailenize uzun ömürler versin.
-
Efe benimle yaşıttı , daha 18 yaşında gencecik bir delikanlıydı . Bu hayatla ilgili hayalleri , hedefleri vardı . Sürekli kitap okuyan , zeki , çok saygılı bir insandı . Daha yakın zaman içinde kendisiyle konuşmuştum , bir kitap yazıyordu . Kendi kitabını yazıp para kazanmayı , ailesine maddi anlamda destek olmayı planlıyordu ama olmadı maalesef , gencecik yaşta aramızdan ayrıldı , Hakk 'ın rahmetine kavuştu . Hayat gerçekten çok kısa , o yüzden hiçbir işimizi ertelemeyelim . Bu hayattaki her anımızın kıymetini bilelim , bu hayatı dolu dolu yaşayalım çünkü hangimizin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor . Şu ölümlü dünyada birbirimizi üzmeyelim çünkü mevki , makam vs her şey gelip geçici ama şu gerçek : En sonunda hepimiz toprağın altına gireceğiz ve kimin ne zaman öleceği belli değil maalesef . OSM camiası olarak üst üste vefat haberleriyle sarsıldık , yıkıldık . Önce Numan abimiz , sonra da Efe kardeşimiz aramızdan ayrıldılar , genç yaşta vefat ettiler . O yüzden kin , nefret duyguları yerine birbirimizi sevelim , sevdiklerimize sahip çıkalım ve her zaman mutlu olmak için yaşayalım , bu hayatın her anının tadını dolu dolu çıkaralım . Allah tüm ölmüşlerimizin yakınlarına , ailelerine sabırlar versin . Hepiniz kendinize çok iyi bakın . Allah tüm ölmüşlere rahmet eylesin , kalanlara uzun ömürler versin . İyi geceler .
-
-
ALLAH rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun
-
@rvp1228 başınız sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun , ekip sıralamasında ilk5 in sadece Türk ekiplerinden olması gurur verici hepsini tebrik ederim umarım daha da artar üst sıradaki Türk ekipleri