Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir: "- (...)przyjdzie czas...Jak będę łysy,bez zębów i z siwą brodą."
Koleżanki z klatki schodowej: - "Jesteśmy z tobą, Przemo! 6 lat, ło Matko!... Gratulacje!!! Nasz bohater :clap_tone1:".
-
@Dovco_HandF Może niekoniecznie w takim towarzystwie jak wyżej
-
@huzar-shakir No wiesz, towarzystwo adekwatne do gościa, co pisze o sobie: "łysy,bez zębów i z siwą brodą". Poza tym to były piękne kobiety... kiedyś :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Ja napisałem o sobię w kontekście za jakieś 50 lat.Tak czy siak nadal wolałbym spotykać się z młodszym,a nie lekko posdtarzałymi kobitkami
-
@huzar-shakir Zrobisz naprawdę jak uważasz ze swoimi fankami, ale Jadzia, Zuzia, Zita, Gocha i Asia kiedyś wymiatały facetów na każdej ulicy jak szły w miniówach... fakt, to były lata 30-te chyba :thinking:. Nie mniej: 100 lat gry w OSM, Przemo! I niech ci się dominacja sama nakręci :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Być może...Jest taka dzielnica w Hamburgu.Może pochodzą stamtąd?
-
@huzar-shakir Byłem kiedyś w Hamburgu... i tam też zajrzałem... turystycznie oczywiście, ale wiem co masz na myśli. Nie rozkminiajmy już tego tak dogłębnie. Starym fankom w protezy się nie zagląda jak mówią starzy koniarze .
-
@Dovco_HandF Pewnie...Wracając do Hamburga.Nie byłem turystycznie.Pracowałem tam.Więc nie można było nie zauważyć
-
@huzar-shakir Z tych twoich sześciu lat w OSM - kojarzę rok w twoim wykonaniu. Coś ty robił tu wcześniej? :thinking:
-
@Dovco_HandF Zbierałem "ogórki"
-
@Dovco_HandF A tak poważnie nie wiedziałem,że istnieje coś takiego jak grupy czy forum.Grałem sam dla siebie...Do czasu bitwy z PE w debiucie w MPG poprzednich.
-
@huzar-shakir Wtedy zaraziłeś się nowym wymiarem gry, który nie poznasz jak nie zagrasz w bitwie. To jakby gra w grze - inny poziom doznań w OSM:ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF To jedyna rzecz.która jest jeszcze w stanie nakręcić do dobrej gry.wtedy nie liczy się żadna inna liga.
-
@huzar-shakir tak ja