[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@Kaiser-Brian-Clough Yazdım da dinletemedim hem bu hem ilk gün transfer yasağı çok ama çok saçma
Transfer yasağı saçmalığı umarım kalkar sırf bu yüzden bi kaç ekip turnuvayı boykot etti. -
@Kaiser-Brian-Clough Herhalde bu yüzden ceza alsaydık bizde böyle yapardık
84 ekipten 64 ekibe düştü; arada ki fark eden 20 ekibin 11 tanesi zaten W.O
Yani 9 ekip için 1.tur oynandı -
@mrtgll33 Boşa harcanan 1 ay oldu. Boşa harcanan coinsler 88 ekip varken de nasıl bi eşleşme planı yapılırdı bilmiyorum açıkçası. Çok da Polonyalı arkadaşı suçlamak istemiyorum. 64 ekip sınırı koyup başlatabilirdi belki veya hiç eşleşme yapmadan birkaç ekibi direkt 2. Tura çıkarıp ilk turdan gelecek rakiple eşleşir diye bişey yapabilirdi. Neyse olan oldu kafa yormamak lazım. Turnuva bir nevi inaktif ekiplerden temizlendi yeniden başlıyor. Sözüm meclisten dışarı tabi. Trabzon Akademi turnuvadaki en ciddi rakiple karşılaştı
-
@Kaiser-Brian-Clough İnşallah hiçbir ekibimiz bu turda fire vermez
-
@mrtgll33, @Kaiser-Brian-Clough Eşleşmeler yine ekiplerin kuruluş tarihine göre yapılacaksa kendimce hesapladım aşağıdaki şekilde oluyor.
Ana forumda da Dovco en kısa zamanda açıklayacaktır zaten. -
@sistematikci said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@mrtgll33, @Kaiser-Brian-Clough Eşleşmeler yine ekiplerin kuruluş tarihine göre yapılacaksa kendimce hesapladım aşağıdaki şekilde oluyor.
Ana forumda da Dovco en kısa zamanda açıklayacaktır zaten. -
International tournament for Crews!
Özel Antreman olmadan!
Sadece Gizli Antreman!2.Tur: 13.07.2017**
Format: 5x5.> Eleme sistemi.
Savaş Ligi: MACEDONIA
Kadrolar için son tarih 11/07 (Gece Yarısına kadar),Deplasman Ekipleri: Kaptan ve PM bildirmek zorundadır!
Ev Sahibi Ekipler: Sadece Kaptan.
1.Hazırlık günü transfer yasak! Her transfer: -50 points
Ekip içi transfer yasak!Lig açacakların dikkatine:
Lig ismi: The Eagles Cup 2017 R.2
Private leaque.
Server: any.
Tarih: 13 Haziran 2017.
Saat: 18:00 - 23:59 serwer time.1/Tugas vs 64/ISM 3.0
2/AKINCILAR vs 63/A Good Looking Imperium
3/Zeitgeist vs 62/MYSTERY
4/Spartacus Legends vs 61/الأبطال 7
5/Merah – Putih vs 60/Irmãos Metralhas
6/Monstruos Del Futbol vs 59/AutoKimia2000
7/Nusantara United vs 58/Klewes Street Elite
8/The Best of Turkey vs 57/Brasil United
9/Master Coach vs 56/Máfia Brasil
10/Hungarian Fighters vs 55/The Last Warriors
11/Die Trophäensammler vs 54/Giovani Bravi Ragazzi
12/Polish Legends vs 53/Platinum Warriors
13/Lion Kong vs 52/Maron
14/The Rebels' Yell/ vs 51/BROKER INOSMIA
15/All Star Crew vs 50/New Age
16/The Special Forces vs 49/Exodus Of The Eagle
17/Polish Eagles vs 48/The Phoenix
18/Idios Assassins vs 47/Phantoms ACADEMY
19/Phantoms of the Cannibals vs 46/LUSITANOS
20/REVENGE vs 45/Dynamis
21/The Dillon Panthers vs 44/Men Of Honour
22/Nação Brasil vs 43/RED SKULLS ACADEMY
23/Union of the Supremes vs 42/The Alliance
24/TNT (Galatasaray SK) vs 41/ Born in the USSR
25/THE 1ST vs 40/The Avengers Crew
26/Highlander vs 39/Karadeniz İmparatorluğu
27/Draco's Crew vs 38/ THE MANAGERS
28/Trabzonspor vs 37/Arab Crew
29/Portvcale vs 36/Musketeers
30/Força Master Brasileira vs 35/Fat Lords
31/Eye Of The Tiger vs 34/ Glory of Indonesia
32/Polish Warriors vs 33/Legion CrusherYanlış takım seçimi : 150 points
Yanlış takım seçimi + farklı hedef: -300 pooints -
@sistematikci Valla iyi analiz Ferhat ilk attığında yanlışlık çıkabilir diye düşünmüştüm
-
@sistematikci Valla iyi analiz Ferhat ilk attığında yanlışlık çıkabilir diye düşünmüştüm
Nickimin hakkını veriyorum diye düşünüyorum @mrtgll33
-
@sistematikci Kesinlikle
Bize ilk tur kaybeden bir ekip geldi 550 fark felan yemişler
Ekip sıralamasında 215.sıradalar -
8/The Best of Turkey vs 57/Brasil United
The Best of Turkey: (Home:)
G1 - @mrtgll33 (C)
G3 - @josejay1914
G5 - @numanvural
G7 - @sULtAn-çER
G9 - @F-S-M.0.13Savaş kadromuz
-
@sistematikci Kesinlikle
Bize ilk tur kaybeden bir ekip geldi 550 fark felan yemişler
Ekip sıralamasında 215.sıradalarBiz de zor bir kura çektik ama hayırlısı diyelim artık. Umarım tüm ekiplerimizle hep beraber 3. tura çıkarız.
-
@sistematikci Bence zor gibi gözüken ama zor olmayan bir kura sizinki, USSR ile daha önce 2 kere karşılaştık ve bizi hiç zorlamadılar. iyi analiz ederseniz reaksiyon veremeyen bir ekip.
-
@sistematikci Bence zor gibi gözüken ama zor olmayan bir kura sizinki, USSR ile daha önce 2 kere karşılaştık ve bizi hiç zorlamadılar. iyi analiz ederseniz reaksiyon veremeyen bir ekip.
@mrtgll33 İnşallah dediğiniz gibi olur, biz de ekip olarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Misyon olarak da 2 zıt ekibin karşılaşması olacak, bir nevi milli mücadele gibi, umarım biz galip geliriz, diğer tüm Türk ekipleriyle birlikte sizin de desteğinizi şimdiden hissediyoruz. İnşallah el ele kol kola hep beraber 3. turda olacağız.
-
@sistematikci @mrtgll33 Yusuf hocam analizlerinin devamını bekliyoruz öncelikle onu söylemek istiyorum
Eşleşmelere baktım ve Murat'ın dediği gibi Best of Turkeye kolay lokma geldi ve sizin savaş kadrosuna bakınca da tanklar sahaya sürülmüş gibi hissettim
Akıncılara ilk turda oynamadan gelen bir rakip geldi. Ama favorimiz Akıncılar. Rakip çok tecrübesiz.
Karadeniz İmparatorluğu ve Trabzonspor'a ilk turda rakiplerini parçalayan ekipler denk geldi. Heyecanlı eşleşmeler diyebilirim.
TNT'miz ise gerçekten zorlu bir rakiple karşılaşacak. Yaklaşık 50 maçlık bir battle historysi var ve yüzde 80 civarında e kazanma yüzdesi olan kaliteli bi ekip. Son WCC de son 16 yı 11 puanlık bir farkla kaçırmış bir ekip. Best of Turkeye karşı oynanan mücadeleleri bizi aldatmasın. Her savaşın farklı bir hikayesi olur nihayetinde. Şimdiden başarılar tüm ekiplerimize. -
Yusuf hocam sistem böyle işlerse bi sonraki turda rakibimiz kim olabilir harita çıkarabilir miyiz? Yoksa biraz zorlar mı geniş bişey çıkarmak. @sistematikci
-
@Kaiser-Brian-Clough said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
Yusuf hocam sistem böyle işlerse bi sonraki turda rakibimiz kim olabilir harita çıkarabilir miyiz? Yoksa biraz zorlar mı geniş bişey çıkarmak. @sistematikci
@Kaiser-Brian-Clough Hakan hocam, eşleşmelerde kimin galip geleceğini bilirsek her türlü hesaplarız. Ama o da biraz müneccimliğe giriyor galiba
-
@Kaiser-Brian-Clough Akıncıların rakibi Hollandalılar NL versiyonda tecrübeli menajerler. Umarım burada kötü olurlar
-
@sistematikci Hep ev sahibi kazansa Best of Turkey geliyor nasıl ekiptir sence zorlar mı bizi şaka bi yana
Dokuzuncu sıradakiyle eşleşiyoruz öyle olursa. Master Coach İtalyan ekibi. Sekizinci Sırada da Best of Turkey var kılpayı geliyomuş nerdeyse. Bakarsın gelir aşağıdakiler kaybederse falan @mrtgll33 -
@Kaiser-Brian-Clough son 32 veya son 16 daha zevkli olacaktır