[Turnuva] The Eagles Cup 2017
- 
8-22 
 TNT : 444
 EOT : 585

- 
@ymoksuz Başkan maşallah baya toparladınız ve farkı yavaş yavaş açıyorsunuz  Böyle devam inş. Böyle devam inş. 
- 
@ymoksuz Başkan maşallah baya toparladınız ve farkı yavaş yavaş açıyorsunuz  Böyle devam inş. Böyle devam inş. @bayram-karakuş Farklı bir şekilde bitirirler diye düşünüyorum 
- 
-500 olmasına rağmen savaşı dişe diş devam ettiren arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum  
- 
-500 olmasına rağmen savaşı dişe diş devam ettiren arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum  @sultangazililer1 Tebrikler  
 Lakin kesinlikle kupayı almanız lazım, puanlar birbirine çok yakın. Rakibin hedef 5,7 ve 9 unu şuanki pozisyonlarında tutmayı başarırsanız rakibi eleyebilirsiniz
- 
-500 olmasına rağmen savaşı dişe diş devam ettiren arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum  @sultangazililer1 Tebrikler  
- 
@mrtgll33 sizin işiniz gerçekten çok hem de çok zor. Şuanki duruma göre rakibinizi elerseniz mucizeyi gerçekleştirmiş olursunuz  
- 
@mrtgll33 sizin işiniz gerçekten çok hem de çok zor. Şuanki duruma göre rakibinizi elerseniz mucizeyi gerçekleştirmiş olursunuz  @bayram-karakuş Ekip olarak oyundan bıktık galiba onu anlıyorum  
- 
@sultangazililer1 Tebrikler  
 Lakin kesinlikle kupayı almanız lazım, puanlar birbirine çok yakın. Rakibin hedef 5,7 ve 9 unu şuanki pozisyonlarında tutmayı başarırsanız rakibi eleyebilirsiniz@bayram-karakuş Teşekkürler abi sonuna kadar bırakmayacaz inşallah 
- 
@ymoksuz Başkan görüntüye göre rakibin hedef 9 ları çok tehlikeli, eğer ki bu savaşa ortak olurlarsa hedef 9 ları sayesinde olurlar 
- 
@ymoksuz Başkan görüntüye göre rakibin hedef 9 ları çok tehlikeli, eğer ki bu savaşa ortak olurlarsa hedef 9 ları sayesinde olurlar @bayram-karakuş Doğrudur abi Hedef 9 ve 3 leri fena sayılmaz fakat inşallah üstesinden geleceğiz. 
- 
Nasıl gidiyor durumlar 
- 
Nasıl gidiyor durumlar @gs_metecan 17-22 

- 
@gs_metecan 17-22 
  @sultangazililer1 -500 e rağmen skor iyi..Çevirirsiniz İNŞAALLAH bu savaşı 
- 
Rakibin 4-5-1 taktiği ve şansları bizi bir hayli zorluyor 
 Karadeniz İmpratorluğu : 1158
 The Special Forces : 1005
 Fark : 153
 Son maçlar hep rakiple cok kritik bir 5 hafta var savaş ortada şu an
- 
Rakibin 4-5-1 taktiği ve şansları bizi bir hayli zorluyor 
 Karadeniz İmpratorluğu : 1158
 The Special Forces : 1005
 Fark : 153
 Son maçlar hep rakiple cok kritik bir 5 hafta var savaş ortada şu an@ghost4512 Kupada devam ediyormuydunuz