[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@bayram-karakuş Böyle oynadıkları sürece İtalyanlardan şikayetimiz yok abi
-
-
@sistematikci valla görseller o kadar güzel ki içinde ne yazıyor bakmadim bile
Eline sağlık kardeşim :clap_tone1: -
@f-s-m-0-13 Eyvallah kardeşim, orijinal bir tablo yapayım dedim, biraz burdaki tablolara da baktım, epey yardımcı oldu, sonuçta böyle birşey ortaya çıktı :slight_smile:
-
@sistematikci güzel kardeşim göz alıcı olmuş
-
@f-s-m-0-13 Eyvallah teşekkür ederim
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 Akıncılar ve Siz de galipseniz yok gibi, inşallah finale kadar hep beraber yürüyeceğiz :flag_tr:
-
@sistematikci Biz öndeyiz de Akıncıları bilmiyorum maalesef
-
@sosyokrat Dostum anlamadan bilmeden birşeyler yapmamaya dikkat et zira sen yetkili kişisin örnek olman lazım.
-
@specialone said in Community/global Non Official Events advertisement:
Hi all
As most of you are aware, there are tons of events being organised by managers. While this is really nice and we want to keep them going it's also a problem for us because if we've a topic for every single one, it's impossible to manage forum and also doesn't leave any space for us to have topics about the game itself.
This being said, I'm sorry to say, but we'll be closing all the topics about ALL non official events. You should use this central topic to announce your event, explain how it will work, how users should apply, etc, etc...
If we decide to allow one event to have it's own topic, we'll create the topic ourselves and we'll set a title where it clearly states that topic was authorized.
It doesn't matter if it's an individual event or a crew one. All non-official events, can only be advertised/discussed on this topic. All events topics created without permission will be deleted!
Elimden geldiği kadar çevireyim.
Herkese merhaba!
Birçoğunuzun farkında olduğu üzere, menajerler tarafından organize edilen binlerce etkinlik var. Bir taraftan bu çok güzel ve bunun devamını sağlamak isteriz fakat aynı zamanda bu bizim için bir problem. Eğer her bir etkinlik için başlık açılacak olursa forumu yönetmek imkansız hale gelir ve oyunun kendisi hakkında başlık açmak için yeterli boşluk kalmaz.
Üzgünüm fakat gayrıresmi tüm etkinliklerin başlıklarını kapatmamız gerektiği söylendi. Bundan sonra bu başlık üzerinden etkinliğinizi duyurmalısınız. Nasıl yürüyeceğini, kullanıcıların nasıl başvuracağını vs...
Eğer bir etkinliğin kendi başlığında kurulmasına izin verirsek bunu biz oluşturacağız ve başlığını biz belirleyeceğiz. Bireysel ya da ekip turnuvası olup olmamasının bir önemi yok. Tüm gayrıresmi etkinlikler sadece bu başlık altında duyurulabilir/tartışılabilir. İzinsiz oluşturulan tüm başlıklar silinmiş olacak! -
@sir-umut-birdal Teşekkür ederim kardeşim. söylenecek çok şey varda her neyse herkese iyi oyunlar.
-
Maalesef görünen o ki turnuva forumunun kapatılması ile ilgili yazılan yazıyı beğenenler bizimkilerden başkası değil. Bir çok ülke ve o ülkenin önde gelen staff mod yada menajerleri o yazıyı beğenmezken bizimkiler bunu neden yapar bu da anlaşılacak bi konu değil. O forumda beğenilecek bir yazı varsa o da bence @MenagerBL nin yazmış olduğu yazıdır.
-