[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
Polonya daki ilgili foruma yazıp durumu sordum, Global forumda sadece forumun kapatıldığını turnuvanın devam edeceğini belirttiler. Ekiplerin geri çekilip çekilmeyeceği ise ekiplerin kendi insiyatifinde.
Polonya forumunda turnuva forumu açık ve güncel tablolar oraya gönderiliyor, tabi bunu bilen ekipler oradan takip ediyor güncel durumları -
@bayram-karakuş Global forumdaki başlıkta bugün WNT ile ilgili iletiler gördüm, sanırım Eagles Cup da ordan ya da Polish Forumdan devam edebilir :thinking:
-
@sistematikci Polonya daki ilgili forumda İngilizce yazabiliyorsun, ki ben öyle yaptım.
Global forumda ise aynı forum içerisinde birden çok turnuvanın yer alması ve çok karışıklığa sebebiyet verir. Kimse doğru düzgün takip edemez, ki takip etmekte ilgili turnuvaların organizatörleri bile çok zorlanır
-
Arkadaşlar ilgili forumdaki sorum şu
Hello friends.
Will the tournament go on, or will I end up after the ongoing wars are over?Dovco nun verdiği cevap ise "Topic on global forum is closed, no our tournament" bu şekildedir.
-
@bayram-karakuş said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
Arkadaşlar ilgili forumdaki sorum şu
Hello friends.
Will the tournament go on, or will I end up after the ongoing wars are over?Dovco nun verdiği cevap ise "Topic on global forum is closed, no our tournament" bu şekildedir.
Sağolun Bayram Hocam, buradan da anlaşılacağı üzere turnuva devam edecek demektir. Yalnız Dovco' nun turnuvayı tamamen Damis27' ye devrettiği şeklinde bilgim var.
-
@sistematikci aynı ekiptenler bişey olmaz abi
-
@sistematikci aynen ben de öyle okudum, tepki amacıyla organizatörlükten istifa etmiş ve bahsettiğin kişiye devretmiş.
-
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
@sistematikci aynı ekiptenler bişey olmaz abi
O zaman sıkıntı yok
-
@sistematikci normalde iyi felan değiller içerde 541 532 çıkan bir ekip ne yapacağımızı şaşırdık haliyle hemen 433 e döndük ama o arada tabiki önde kaldılar.
Şuan aldık gibi savaşı ama yinede 3 maç var bakalım
Bu savaşta şuan kadromda 19 kaleci var rekordur sanırsam
-
@sistematikci Valla ben ne kadar oyuncu alırsam sistemde benden o kadar alıyor sanırsam arada denediğim bir taktik bu savaşta tuttu gitti
-
@f-s-m-0-13 sensiz olmaz abilerin kralı
-
@mrtgll33 incede bir gönderme yaptım ama @sistematikci
-
@__imparator____ vay aslan
-
@f-s-m-0-13 aynen ben de en gelişmiş kadro olarak hedef 9 um