[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@bayram-karakuş Abi orda kişiler arası fikirler çatısmış ve bilgi kirliliği yaşanmış..Rakibin rakipten aldığı oyuncu birbirini bağlamaz..Bağlarsa saçma olur..
Evet kurallar anlaşılır şekilde ifade edilmemiş ama sanırım ceza gerektirmeyen durumlar için zaten N/A ibaresi var
-
Karadeniz İmparatorluğu ekibini tebrik eder bir sonraki turlarda başarılarınızın devamını dilerim
-
@gs_metecan o zaman aşağıda yazılı olan kurallara göre; diyelimki ben bugün oyuncuyu listeden satın aldım. Bu listeden aldığım oyuncuyu 7 gün içinde değerinin 1.3 katı da olsa satsam cezamı yiyorum?
Transfers (Transferler)
Ekip arkadaşları arasındaki tüm transferler oyuncunun değerinin 1.3 katı olmak zorundadır.
Bir oyuncuyu alan menajer aynı oyuncuyu 7 gün beklettikten sonra ekip arkadaşına transfer etmek zorundadır. Hazırlık günleri sadece 1 gün olarak değerlendirilecektir. Transfer zamanı, hesapları alınca başlamaz, gün içinde başlar. Saatlerde bölge saati değil server saati esas alınır. Gün 00:00’da başlar.NEREDEN NEREYE CEZA
Transfer Listesi > Transfer Listesi N/A
Transfer Listesi > Rakip N/A
Transfer Listesi > Arkadaş 7 gün
Rakip > Transfer Listesi N/A
Rakip > Rakip N/A
Rakip > Ekip Arkadaşı 7 gün
Ekip Arkadaşı > Transfer Listesi 7 gün
Ekip Arkadaşı > Rakip 7 gün
Ekip Arkadaşı > Ekip Arkadaşı 7 gün
Bir takımdan diğer bir takıma tek yönlü en fazla 3 transfer yapılabilir. NOT: Bu uygulama sadece ekip arkadaşları arasında yapılan transferler içindir. -
@bayram-karakuş 7 gün içinde satamiyorsun evet..Ekip arkadaşından aldığında
-
kurala göre listeden de alsam 7 gün içinde ekip arkadaşıma satamıyormuyum diye sormuştum
-
@bayram-karakuş Satamiyorsun..Bu arkadaşınin senin araciliginla dolaylı yönden savaş rekabetini ortadan kaldırmaya yönelik harekettir..Yani onun bugün parası yok ve alamamış..Ve sana diyor ki bunu al ve yarın bana sat..Bu gibi durumu ortadan kaldırmak için konulan bi kural sanırız..Bunda net değilim ama..Onu söyleyim
-
@gs_metecan hımm o zaman önceki yazımda belirttiğim ilk konuda verilen karar doğru lakin ikincisinde yanlış verilmiş. Yanlış verilen karar yüzünden geçen seneki Eagles Cup dan elendik desene. Ceza organizasyon tarafından onaylanmış olsaydı az bi farkla rakibi biz eliyorduk çünkü
-
@bayram-karakuş Sağlık olsun artık abi...Yine de bir ekip bünyesinde aynı heyecanlara ortak olabilirsin..Bu yönde şansin bol olsun..Başarılar benden sana
-
Bilgileri tazeleme ve yanlışı belirleyebilme adına asıl gündemi arka plana aldık ister istemez. Tekrardan Karadeniz İmparatorluğu ekibini tebrik eder, çeyrek finalde başarılar dilerim.
@ymoksuz said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017:
Bugün mesut (ciMenmst) kardeşimizin doğum günüydü ve ona bir hediyemiz olsun istedik. Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
-
@bayram-karakuş Keşke alsalarmış ceza felan yok bu durumda Rakip > Rakip N/A
-
Arab Crew ekibi hakkında bilgisi olan varmı?
-
@bayram-karakuş random bir ekip, 20 den fazla üyeleri var.
Yöneticileri Boskovice iyidir, elbahar beso da bireysel anlamda iyidir.
Yani hiç beklenmedik derecede iyide çıkabilirler aa çok iyiymiş derken 3 maçta peste edebilirler.
-
@bayram-karakuş Rakip oysa üstesinden gelinmeyecek bir rakip değil .
Bizim ilk tur ve 3. tur yendigimiz iki ekipte son 8 e kaldı onlardan biri gelse daha iyi olurdu haketmiyorlar cünkü -
@sultangazililer1 şimdiki rakiplerinden büyük fark yerler şimdi iyi ekiple karşılaştılar 2 ekip de
-
@ghost4512 Orda olmaları bile mucize
-
@YMOKSUZ @Ghost4512 nasıl ki rakip ekibin çeyrek finalde olmasını mucize yada tesadüf olarak görenler var, Karadeniz İmparatorluğu ekibinin de çeyrek finalde olmasını tesadüf ve mucize olarak da görenler illaki vardır. Her zaman ki gibi mücadelenizden vazgeçmeyerek oynamanızı tavsiye ederim, ki öyle yapacağınızdan da eminim.
-
@bayram-karakuş Orda olan bir cok ekip orda olmayı haketmiyor bence şans degil ekibimiz gayet iyi ve güclü finali hakediyor .
@YMOKSUZ Tekrar başarılar gün birlik olma günü