[Turnuva] The Eagles Cup 2017
- 

- 
@sistematikci çok çekişmeli bi mücadele. Kupa maçları savaş sonucunu baya etkileyecek gibi gözüküyor, o yüzden kupayı kesin sizin almanız lazım. 
- 
@sistematikci çok çekişmeli bi mücadele. Kupa maçları savaş sonucunu baya etkileyecek gibi gözüküyor, o yüzden kupayı kesin sizin almanız lazım. @bayram-karakuş Evet Hocam zorlu bir mücadele oluyor ama inşallah turu geçeriz diye düşünüyoruz  
- 
@mrtgll33 siz her türlü alırsınız  
- 
@mrtgll33 siz her türlü alırsınız  @sistematikci Bizde klasik 60/40 top oynuyoruz ama yenemiyoruz hadi hayırlısı bakalım  
- 
12-22 

- 
12-22 
  @sultangazililer1 Haydi Born USSR yapabilirsinnnn 
- 
@sultangazililer1 Haydi Born USSR yapabilirsinnnn @mrtgll33 Neyi kardo  
- 
12-22 
  @sultangazililer1 Ya burası Türk forumuymuş kusura bakma en Büyük GS    
- 
@sultangazililer1 Ya burası Türk forumuymuş kusura bakma en Büyük GS    @mrtgll33 Hahaha en büyük Türkiye :flag_tr: 
- 
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: Bizi yeniyorlar  ondan resim atmıyorum ondan resim atmıyorumBi olay var ingilizce forumda senin maçla ilgili. Baya büyütmüşler sen de sıkıldım allah belanızı versin yazmışsın  nedir durum ceza çıkacak mı size nedir durum ceza çıkacak mı size 
- 
12-22 
  @sultangazililer1 Kupada bir adamımız kalmış  
- 
12-22 
  @sultangazililer1 Born in the USSR son 5 haftaya girerken ipi göğüsler  
- 
@mrtgll33 said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: Bizi yeniyorlar  ondan resim atmıyorum ondan resim atmıyorumBi olay var ingilizce forumda senin maçla ilgili. Baya büyütmüşler sen de sıkıldım allah belanızı versin yazmışsın  nedir durum ceza çıkacak mı size nedir durum ceza çıkacak mı size @kaiser-brian-clough üzerimize oynanan oyunlar  rakip kuralları bilmiyor snradan giren oyuncu mevki hatasına tabi tutulmaz ama anlamıyorlar rakip kuralları bilmiyor snradan giren oyuncu mevki hatasına tabi tutulmaz ama anlamıyorlar 
- 

- 
- 
@sultangazililer1 Born in the USSR son 5 haftaya girerken ipi göğüsler  @hestera said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: @sultangazililer1 Born in the USSR son 5 haftaya girerken ipi göğüsler  USSR de kim oluyor, bir Türk ekibinin karşısında tabii ki tutunamazdı, isterse RO MANIA gelsin, farketmez