[Turnuva] The Eagles Cup 2017
-
@osmancandar Tarzım değil
-
4 vs 85,AKINCILAR
G1 karakanim (C) (PM)
G3 aymakmm
G5 bünyamin gürses
G7 osmancandar
G9 Umulervs
Skulls Crew
10 vs 79,
The Best of Turkey
G1- mrtgll33 (C) (PM)
G3 - Josejay1914
G5 - numanvural
G7 - nssyka
G9- DİÇO55vs
HOOLIGANS BR
27 vs 62,
Galatasaray SK
G1-Sultangazililer1
G3-KENA_54
G5-bollardsau
G7-Cihad ÖZDEMİR (PM)
G9-dumanyakizmistVs
Platinum Warriors
Rube. cabj- goal 1
Florida5- goal 3 C
Yemaos- goal 5
Omarelprimo- goal 7
Lucho2612- goal 932 vs 57,
Trabzonspor
G1- İBRAHİM PEKYN 》Dinamo Tbilisi (C-PM)
G3- tankkaplani 》 Lokomotivi Tbilisi
G5- crazy ditector 》 Chikhura
G7- manhay 》Dinamo Batumi
G9- Sadettin Tekelioğlu 》Samtrediavs
LOTUS
44 vs 45,
Karadeniz İmparatorluğu
G1 adjei45
G3 qwerzx
G5 ciMenmst
G7 YMOKSUZ (C) (PM)
G9 Ghost4512vs
The Avengers Crew
G1 - Saburtalo Alfio Casella
G3 - Dila Gori Maio66
G5 - Torpedo Kutaisi Sawsilvio
G7 - Shukura Daniele Benjiamin
G9 - Kolkheti Poli Ceccov11 vs 88,
Tugas
G1 >> Leandro cabo frio
G3 >> Marquinhos Rocha
G5 >> Danilo Abe
G7 >> Robynho Alves (PM)
G9 >> Cidadewap (c)vs
Trabzonspor Akademi
G1- Sefa6638 》Saburtalo
G3- derwışdanışman 》Dila Gori
G5- Gkcc1903 》Torpedo Kutaisi
G7- MrH4kan 》Shukura
G9- saniyeyılmaz 》Kolkheti Poli (C) -
Başarılar arkadaşlar. Lazım olan tek şey konsantrasyon ve takım içi yüksek iletişim. Her bir ekibimizi ikinci turda görmek isteriz.
-
İnşallah bütün temsilcilerimiz turu geçer ve başarılı bir turnuva süreci geçiririz.
-
İlk turda baya şans yüzümüze güldü diyebiliriz Böylece rakiplerin ilk tur performanslarına bakarak ikinci turda biraz daha avantajlı olabilir ekiplerimiz. Polonyalılar biraz tehlikeli olabilir. Zaten organizasyonun başındaki eleman da Polonyalı.
-
@Kaiser-Brian-Clough İllaki güçlü ve tehlikeli rakipler gelecek Birazda onlar bizden korksun
-
Ekiplerimize başarılar dilerim.
-
-
@ALİ-KOÇ-61 Kasalar maşallah
-
@ALİ-KOÇ-61 Adamlar sadece satışa odaklanmış. Patır patır bi sürü transfer yapacaklar anlaşılan
-
-
@sistematikci Kadro farkı beraberinde oyun üstünlüğünü getirebilir, başarılar Galatasaray
-
Teşekkürler, biz de öyle umuyoruz, bu savaşta yer alamadım ama sonrakilere inşallah çok istiyorum.
Tüm Türk ekiplerine başarılar diliyorum. Türk' ün gücünü tüm Dünya görsün -
Dikkat ettiyseniz Galatasaray SK'daki her takımın kadro değeri birbirine çok yakın. Tüm takımlarımız hedef 1 gücünde oynayacak demek bir nevi. Rakibe baktığımızda hedefe yönelik bir dağılım var. Yüksek olanın yüksek, düşük olanın düşük. Kendi aralarındaki maçlarda onlara bi avantaj sağlayabilir, averaj sağlaması gereken takımlar taktik ve kadro değeriyle elde edebilir bunu. Ancak bizim taraftan biriyle karşılaşırken çok zorlanacakları en azından kadro değerlerine baktığımızda aşikar. Strateji çarpışması izleyeceğiz gibi Başarılar arkadaşlar. Bugün başlıyor sanırım ilk maçlar.
-
-
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkür ederiz rakipte 2 hedef biraz ağır kalıyor diğerleri ıyi gibi ilk hafta ıyi başladık diyebilirim umarım savaş sonunda gülen taraf biz oluruz
Bu arada turnuvada ilk tur oynuyan ekiplerimize başarılar -
Murat uluslararası turnuvaları düzenleme işini sen üstlen bence. Wcc 2016 forumunu inceledim herhangi bi sorun yaşanmadan turnuva tamamlanmış yarıfinaldeki tatsız olaya rağmen herşey kontrol altında yürütülmüş. Eagles cup turnuvasında son bir haftada baya tantana kopmuş. Herkes Dovco isimli polish arkadaşa yüklenmiş. Amatör mü demeler bilmem neler o da baya kızmış ben yatmaya gidiyorum ne haliniz varsa görün tarzında cevaplar vermiş efsane ya. Çok çekilme oldu bu turnuvada. Bide hazırlık günlerinin ilkinde transfer yasağı koyulmuş o yüzden ceza alan bi kaç ekip kuralı bilmediklerini söylemiş. Bu kural her turnuvada geçerli mi yoksa buna mı özel.