(L)egia Warszawa
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
Raczej to ty masz ewidentnie jakiś problem ,koleżko. Zabierasz głos w temacie dla kibiców Legii chociaż ,jak wielokrotnie podkreślałeś ,kibicem Legii nie jesteś. Wypisujesz tutaj jakieś bzdury ,notorycznie obrażasz nasz klub i jego kibiców. To są działania ewidentnie prowokacyjne z twojej strony. Potem płaczesz tutaj że ktoś ci pociśnie. Co do mnie , ja tylko staram się bronić tutaj swój klub przed atakami antylegijnych fanatyków ,takich jak ty.
-
Mi jako kibicowi Lecha jest po prostu WSTYD. Cała Polska teraz będzie mówić, że wszyscy kibice Lecha to zwierzęta i bandyci... Co do meczu to piłkarsko Legia zasłużenie wygrała, a Lech grający do bramkarza, który gra "lagę" na Gytkjaera, to było po prostu żałosne... Powodzenia w eliminacjach do LM, może i w tym roku się uda reprezentować Polskę w pucharach
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
@marceloo23 dokładnie .. ja już obstawiłem u bukmachera mistrzostwo dla Jagi
Więc wygląda na to ze wtopiłeś Trzeba było obstawić wicemistrzostwo dla Jagi
-
@ochowiak said in (L)egia Warszawa:
Mi jako kibicowi Lecha jest po prostu WSTYD. Cała Polska teraz będzie mówić, że wszyscy kibice Lecha to zwierzęta i bandyci... Co do meczu to piłkarsko Legia zasłużenie wygrała, a Lech grający do bramkarza, który gra "lagę" na Gytkjaera, to było po prostu żałosne... Powodzenia w eliminacjach do LM, może i w tym roku się uda reprezentować Polskę w pucharach
Nie chcę się tutaj pastwić nad kibolami Twojej drużyny ,bo było by to kopanie leżącego , jednak sądzę że kary nałożone na Lecha przez Komisję Ligi będą bardzo dotkliwe. A skoro Lech to "Kibolski Klub Sportowy" to chyba kibole Lecha powinni pokryć kary finansowe które otrzyma klub z własnej kieszeni
-
@Cezarro KKS to nie skrót od Kibolski Klub Sportowy, tylko Kolejowy Klub Sportowy, a kibole tak po prostu napisali na transparencie. Wspomniani kibole to nie to samo co pseudokibice. Mało kto wie, że w gwarze poznańskiej "kibol" oznacza kibic. Niestety z czasem, w tym dzięki m.in pseudokibicom Lecha, znaczenie słowa kibol się drastycznie zmieniło
-
Mistrzowska feta na Starówce
http://legia.com/album/mistrz-mistrz-legia-mistrz-fot-janusz-partyka-4767