(L)egia Warszawa
-
-
Legia wygrała z miedzią 2.0
-
@szpilka134 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro raków nie przegral od sierpnia
Ciekawy mecz się zapowiadaRaków nie przegrał od sierpnia więc w tym meczu jest faworytem
-
Bardzo ciekawy wynik
-
-
Dobrze, że tego nie oglądałem. Mówiłem teściów, że mogą dostać od Rakowa to się klocil pytając a kto jest raków? Hehe, mają farta, że Lechia zgubiła formę i poziom ekstraklasy jest taki żałosny bo z taką gra to powinni dół tabeli oglądać a nie bić się o mistrza ':)
-
@rusewicz said in (L)egia Warszawa:
Dobrze, że tego nie oglądałem. Mówiłem teściów, że mogą dostać od Rakowa to się klocil pytając a kto jest raków? Hehe, mają farta, że Lechia zgubiła formę i poziom ekstraklasy jest taki żałosny bo z taką gra to powinni dół tabeli oglądać a nie bić się o mistrza ':)
Jaga bez formy, Lechia formę gdzieś zgubiła, Miedź bez formy.. wychodzi na to, że Raków faworytem, aczkolwiek jest jeszcze sporo czasu także, może któryś zespół z naszej ekstraklapy złapie formę:)
-
A o tej sytuacji wiedzieliście? Potwierdza to tylko opinię że Sa Pinto to buc i cham , a jego zachowanie po prostu szkodzi wizerunkowi Klubu :
Po jednym z treningów trener Sa Pinto bezczelnie rzucił swoje ubłocone buty magazynierowi, żeby mu je umył. Kiedy jeden z piłkarzy to zobaczył, cisnął tymi butami pod jego drzwi i powiedział, że jeśli jeszcze raz coś takiego się zdarzy, inaczej zareagujemy jako drużyna. Niedopuszczalne jest traktowanie w ten sposób osób ciężko pracujących przy klubie od lat. Od tej pory Arkadiusz Malarz nie jest zawodnikiem pierwszej drużyny Legii...
-
@rusewicz Ja nie mam wątpliwości że tak właśnie było. Co za nadęty buc, a najgorsze jest to, że prezes go popiera we wszystkich decyzjach.
-
@szpilka134 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro to może dla tego legia przegrała z rakowem?
wspomniana sytuacja miała miejsce dużo wcześniej , kiedy to nagle Arek Malarz został odsunięty od składu.