WCC - World Crew Championship 2016
-
No niestety u nas to wygląda fatalnie:
-
A tak to wygląda po dzisiejszej kolejce:
Mimo wyniku mam ogromną satysfakcję z tej bitwy, bo jak do tej pory oddałem bezbłędnie 7 meczy(jutro to jednak mi oddadzą) i walczyłem przeciw 5 wyjazdowym obozem sam nie odpowiadając obozami. Dzisiejsze zwycięstwo vs ich 1 było mega ważne, bo otworzyła się szansa nadrobić sporo punktów, ale to już zobaczymy po ostatniej kolejce;)
Fakt, że rywal dostał czerwo, ale już wtedy prowadziłem i strasznie irytuje mnie to, że tracę gola grając w przewadze zaraz po czerwonej. Oglądając symulację strasznie cierpiałem XD
-
@Stefan-Joptwojmać Brawo! Świetny mecz:clap_tone3:
-
@Dovco_HandF said in WCC - World Crew Championship 2016:
@Stefan-Joptwojmać Brawo! Świetny mecz:clap_tone3:
Tylko sporo nerwów kosztowała symulacja ;D
Najgorzej jest grać przeciwko obozowi na czysto, gdzie bardzo dużo zależy od tego meczu, bo jeśli wczoraj ich 1 by wygrała to by oddał dziś swojej 9, a tak może tego nie zrobić chociaż ja myślę, że i tak zrobi no ale zobaczymy;p -
-
Do tego jeszcze progres przed dzisiejszym finałem Pucharu ligi:
Łukasz i klosek - zapewne rekordowe progresy w karierze, albo jedne z najlepszych :clap_tone2: -
@Dovco_HandF Procentowo to Ja najsłabsze ogniwo u nas
-
@ciamajda Liderujesz, a więc to co masz jest ok
.
-
Przegraliśmy, ale walczyliśmy do końca i udało nam się nadrobić bardzo dużo punktów. W pewnym momencie różnica punktowa wynosiła już niemal 1000, ale ostatecznie wygląda to dużo lepiej.
-
@Stefan-Joptwojmać
Szansa na 2 miejsce w grupie nadal jest realna:call_me: -
-
Gratulacje ,my niestety w plecy,,zaważyły transfery i po temacie
-
Jak to w końcu jest z tą drugą rundą, 28 ruszamy??
-
@Stefan-Joptwojmać
Tak Stefan, dziś jest ostateczny termin podawania składów na drugą bitwę. W poniedziałek zaczynamy.:older_man_tone5: -
Start został opóźniony o 1 dzień:
Adilmo Rocha
Hi friends!
My wife is not very well and I can not do anything this weekend. With this, the start of the second round tips delayed in 1 day and will begin on 29/11.
I apologize for the inconvenience.
-
@Stefan-Joptwojmać
Tak, start nastąpi we wtorek, późniony o jeden dzień z powodów osobistych organizatora. On też jest tylko człowiekiem -
Tak wiemy jakieś problemy zdrowotne z małżonką, przykra sprawa ,nikogo 1 dzień ,nawet 2 nie zbawią
-
Mam nadzieje, ze teraz pojdzie nam lepiej; )
-
start 30 ma być ,czy coś źle zrozumiałem ?
-
@sniki26 30 listopada ze względu na jutrzejszy termin operacji Adilmo, organizatora turnieju.