Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@huzar-shakir no niestety tak to jest jak mało manago się zgłasza do gry to i w pierwszym etapie więcej mocarzy
-
@cogito said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@huzar-shakir tak patrząc na tabelę to tylko dzięki Twojemu liderowaniu jesteście tak blisko awansu, więc strata 1 miejsca z dużym prawdopodobieństwem tego awansu Was pozbawi ale u mnie w grupie jest podobnie, bo to sniki ciągnie mnie za uszy na chama, żebyśmy awansowali
Jeśli Ciebie ciągnie za uszy sniki to jak bardzo mnie holuje Łukasz? Aż mi głupio
-
@Michal_ACM Łukaszowi nie powinno to przeszkadzać .toć to mistrz
-
@Michal_ACM pytanie czy linka holownicza wytrzyma do ostatniej kolejki
-
@huzar-shakir Myślę, że jednak jest to uciążliwe gdy grasz zajebiście a i tak możesz odpaść.
Linka powoli pęka bo spadliśmy na 3 miejsce. Muszę ją posklejać, wszystko zależy ode mnie.
-
@Michal_ACM
Michał!! Do roboty przecież umiesz Dosyć testowania -
@pimus1910 testowanie.też może być
-
@huzar-shakir
Podpuszcza was tylko i nagle wyskoczy jak Filip z konopi -
Retro to kupa W innych ligach idzie mi o niebo lepiej... No aleeee nie składam broni. Trzeba wyskoczyć z minusów i będzie dobrze.
-
@pimus1910 ja z Michałem nie gram w grupie więc... ???
-
@Michal_ACM ja tam planuję wygrać wszystkie 4 ostatnie meczyki i tyle. Taki niezbyt skomplikowany plan na zakończenie ligi sobie wymyśliłem
-
@huzar-shakir
U Ciebie tak będzie z Formoza
@Michal_ACM
Wystarczą dwa dobre mecze i zupełnie inaczej to będzie wyglądało -
@Michal_ACM
Kupa? Pierwsze skojarzenie
-
@pimus1910 ja mam swoje plany. @FORMOZA chyba też .a i rywale jak myślę ...swoje
-
@cogito Mam podobny ale może być ciężko
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@Michal_ACM
Wystarczą dwa dobre mecze i zupełnie inaczej to będzie wyglądałoSzkoda że zostały tylko 4 A strata do 9 miejsca to 5 punktów
-
@Michal_ACM said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@cogito Mam podobny ale może być ciężko
no to Ci się nie uda, bo ostatni grasz ze mną ale trzy zwycięstwa są w Twoim zasięgu
-
@Michal_ACM jak wygrasz 3 to zacznę się bać
-
@Michal_ACM
No to módl się za Łukasza przy okazji,żeby wygrał ligę