Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@Byku-Duma-Warmii Miałeś rację. Prawdopodobnie Wy możecie już świętować awans
Grupa E -19/22
-
@daroo933 Wiem Sorry za ostatnią nieobecność rodzinka się zjechała całą ferajną, więc OSM trochę odstawiłem, powinno niedługo wszystko wrócić do normy, dzięki @Hustin-Doffman za holowanie
A rozkład ostatnich kolejek poniżej - jestem dobrej myśli:
21
22
-
Decydujace momenty
-
@Hustin-Doffman Dacie radę , jak nie wy ? to kto ???
-
I u nas coraz jaśniej świeci słońce i coraz więcje widać:
-
@Dovco_HandF ostatnie 2 kolejki zdecydują. A wiesz jak układa się ostatnia prawda?nieciekawie
-
@huzar-shakir Ostatnia kolejka może decydować o waszym być lub nie być My, raczej już awansujemy - pytanie czy z pierwszego, czy z drugiego miejsca . Dziś daliście ciała na całej linii...
-
@Rhett1
Jeszcze musimy się wstrzymać z tym świętowaniem, tutaj do końca nie wiadomo co może się wydarzyć, ale jesteśmy na najlepszej drodze do awansu. -
@Dovco_HandF będzie co będzie
-
@Dovco_HandF Gdybym zagrał z @jepsztel Tym co umiem najlepiej niestety dla niego byłoby pozamiatane.Chciałem zagrać coś innego.Nie wyszło mimo dominacji w statystykach.Jedno jest pewne.Więcej takiego błędu nie popelnie
-
@huzar-shakir Człowiek uczy się na błędach
-
@Dovco_HandF te 424 nie jest takie złe ...jutro wszystko wróci do normy,chyba ,ze mój przyjaciel Michał postanowi mnie ograć .Na pewno nie trzeba będzie go motywować
-
@daroo933 dwóch kolegów z grupy kontra dwóch fanów United że też miedzy wami to sie musi rostrzygnąć. Z bólem serca ale jednak trzymam kciuki za Kangura i Marcina
-
@Przemek-Kaszti said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@daroo933 dwóch kolegów z grupy kontra dwóch fanów United że też miedzy wami to sie musi rostrzygnąć. Z bólem serca ale jednak trzymam kciuki za Kangura i Marcina
Jeszcze my z Bubolem staramy się gonić, ale 9 punktów będzie bardzo ciężko. Poza tym jest u nas więcej fanów MU
-
Kurczę fa, wódkie wczoraj piłem i kompletnie zapomniałem o składzie. Najlepsi oczywiście na treningu, taktyka z lasu, a idź Pan gdzieś. Szkoda, bo uciekły 2pkt, które były na wyciągnięcie ręki, a w dalszej perspektywie 1.miejsce. Chociaż, czy coś by to dało, jak partner i tak na szarym końcu?
Edycja postu ze względu na wulgarne słowa
-
@Przemek-Kaszti trzymasz kciuki za swoich ziomków ja mimo wszystko postaram się ich wyeliminować wraz z @benito1001
-
@daroo933 w sumie co by się nie stało , będę zadowolony z innych powodów;)
@Stefan-Joptwojmać w ogóle Nasza grupa powinna się nazywać United Fans