İstifa Bedeli
-
Bence istifaları azaltmak adına istifaya couns bedeli getirilmeli.Mesela istifa etmek isteyen bir kişi o lig ne kadara açîlıyorsa o kadar coins ödesin.Diyelim ki premier ligden istifa edecek lig 400 coinse aciliyor istifa eden de 400 coins versin istifa etmek için.
-
@over-the-rainbown Bencede Olumlu Güzel Olur.
-
Böyle bi duruma açıkçası destek vermem. İstifa edilemeyen ligler kurulabilir ama bi noktada takım tepetaklak giderken mecburen istifa seçeneği kullanılıyor. Oyundaki gerçeklik algısını hesaba katmak gerekiyor. Gerçek hayatta istifa edilemeseydi ne kadar sıkıcı olurdu dimi durum. İstifa karşılığında bedel ödenmesi oyundan kopuş yaratır. Ayrıca ekiplerde yer alan arkadaşların bazen hesaplarını acilen boşaltması gerekebiliyor bi bedel ödenmesi gerektiğinde bu işlem de can sıkıcı olacak belki ekip içinde tartışma bile çıkarabilecek bi durum ortaya çıkacak. O yüzden öneriniz her yönüyle desteklemeyeceğim türden.
-
@Kaiser-Brian-Clough Açıkcası Bu Konuda Haklısın Böyle Düşünmemiştim Kararımı Degiştirdim ( OLUMSUZUM )
-
o zaman da oynayan oyuncu azalır. benim hedefime ulaşamayacağım kesinse ben istifa etmek isterim. eğer edemezsem de oynamam daha oyunu. herkes de böyle yapar
-
Olumsuz cok büyük sorunlar acabilir istifa olunmayan ligler önerildi
-
@Kaiser-Brian-Clough Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz :clap_tone1:
-
@over-the-rainbown ben de olumsuzum.
-
@Kaiser-Brian-Clough said in İstifa Bedeli:
Böyle bi duruma açıkçası destek vermem. İstifa edilemeyen ligler kurulabilir ama bi noktada takım tepetaklak giderken mecburen istifa seçeneği kullanılıyor. Oyundaki gerçeklik algısını hesaba katmak gerekiyor. Gerçek hayatta istifa edilemeseydi ne kadar sıkıcı olurdu dimi durum. İstifa karşılığında bedel ödenmesi oyundan kopuş yaratır. Ayrıca ekiplerde yer alan arkadaşların bazen hesaplarını acilen boşaltması gerekebiliyor bi bedel ödenmesi gerektiğinde bu işlem de can sıkıcı olacak belki ekip içinde tartışma bile çıkarabilecek bi durum ortaya çıkacak. O yüzden öneriniz her yönüyle desteklemeyeceğim türden.
Ayrıntı kaçırmadan değinmişssin her noktaya bi : ) Olumsuzum bu öneriye bende.
-
@Kaiser-Brian-Clough bir açıklama anca bu kadar güzel yapılırdı öneri olumsuz..
-
@over-the-rainbown Pek sağlıklı bir öneri değil Olumsuz
-
Kardeş herşey iyi güzelde ya yanlışlıkla girildiyse o lige o zaman adam boşa boşuna coins mi versin ? Bende olumsuzum