Oyundaki Sürelerin Çok Uzun Olması Ve Coins Sorunu
-
arkadaşlar bu durumdan şikayetçi olan yok mu aranızda ?
doktor, avukat, kaşif çok geç geri geliyor. hadi onu geçtim süreleri kısaltmaya çalışsan aşırı fazla bir miktarda coins istiyorlar. zaten oyun kolay kolay coins vermiyor 4000 menajer puanı altına hep standart 93 ve ya 102 coins veriyor. eski sürümde bileti günü daha mantıklıydı. bu şekilde olduğu zaman daha takım seçiminde ve ya lig kurmak istersen 250 400 arası coins gidiyor zaten. ee bide buna oyundaki harcamalar eklenince hepten içinden çıkılmaz bir hal oluyor.
hedefi düşük takım çalıştırmak çok zor bu sistemde. rakipler güçlü oldugundan sürekli transfer ve antrenmana almak zorundasın. coins yoksa bunları yapmak çok zor. bide üstüne hileciler eklenince oyun hepten arap saçına dönüyor. hiç olmazsa bunlarda düzeltilse çok iyi olur. ben bu oyuna sadece 2 kere para verdim premium bilet almak için oda eski sistemde ama mantıklıydı. oyun şimdi işi paraya dökmüş ben birinci olsam dahi para harcamam. haksız rekabet hile almış başını gitmiş.
-
Eski sisteme göre aslında süreler daha kısaldı. Eskiden sakat oyuncu, antrenman veya cezalı oyuncu için 24 saatten fazla bekleyebilirdik (1 maç simülasyonu). Şimdi 8-16-18 saat arası değişmekte. Eskiden önemli bir maçın olduğunda kaşif gönderdiğin zaman maça yetişmezdi. Şimdi maçtan önce kaşifle kadronu güçlendirebiliyorsun. (16 saatte dönüyor)
Coins harcamak tamamen sizin kontrolünüzde bu bir zorunluluk değil. 8 saatlik antrenman süresinde bir oyuncuyu iki maç arasında 3 kere antrenmana alabilirsin. Zaten Gamebasics yeni para birimine geçtiğinde artık daha fazla strateji kullanmanız gerekli diyordu yani harcanacak coinslerin hesabını kullanıcı kendisi yapmalı
Önerinde katıldığım tek nokta ilk kez lig açarken istenen yüksek ücretler.
Bu ücretler düşürülebilir ama zaten bir kereye mahsus bu kadar yüksek alınıyor. Lige devam etmek istediğinde bu rakamların altında bir ücret talep ediliyor
-
@hustundel lige devam etmek istendiğinde gelişmiş araçları kullanmasan dahi lig kendini özel hale getiriyor. Ki bu bu durum başıma geldi, o vakitte lige menajer toplamada sıkıntı yaşanıyor.
-
Olumluyum . Lig sonunda verilen coins miktarı arttırılmalı ve coins harcamaları azaltılmalı bence de.
-
hiç 500 coins felan alan var mı aranızda ? menajer puanıyla tabiki
-
@DoğukanUçan Yok ben hedefi tutturduğumda bile genelde en fazla 90-100 arası coins kazanabiliyorum hedefi tutturamadığımda çok daha az coins veriliyor.Hiç 500 coins falan kazandığımı hatırlamıyorum.
-
@Bayram-Karakuş said in Oyundaki Sürelerin Çok Uzun Olması Ve Coins Sorunu:
@hustundel lige devam etmek istendiğinde gelişmiş araçları kullanmasan dahi lig kendini özel hale getiriyor. Ki bu bu durum başıma geldi, o vakitte lige menajer toplamada sıkıntı yaşanıyor.
daha önce bu sorunu yanıtlamıştım yanılmıyorsam. önceki liginizde gelişmiş araçlar kullandıysanız bir sonraki liginiz otomatik olarak gizli duruma düşüyor bunu lig başlamadan önce kaldırmalısınız. bunun dışında böyle bir sorun olduysa size özel bir hata olabilir raporlarsanız yardımcı oluruz
500 Boss Coins ödül gelmesi için gelişmiş araçları kullanılmamış bir ligde yaklaşık 12000 menajer puanı kazanmalısınız.. evet biraz zor
-
kardeşim 12.000 menajer puanı yapsak zaten şuan ilk 10 a girerdik hepimiz
-
@DoğukanUçan işte büyük ödüller zorlu yolları büyük emekleri gerektirir haksız mıyım ? Her şey ideal seviyede süreler kısa ve coinsler yeterli veriliyor