STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@esaret333 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
ben mi tahrik ediyorum sen mi vurur geçer affetmez ne demek ha ? racon kesiyo gibi konuşuyon hadi bak işine diye falan amaaan artık yazarsam ne olayım ben bıktım vallaha ben olsam yerin dibine geçerdim fenerbahçeliliğimden utanırdım bizimkiler bi kaç kere faul yaptı ama sizinkiler dakka başı faul rvp elini donunun içine soktu taraftara dil çıkarttı tosici maçtan attırdı golünüz de ofsayt daha neyi savunuyon anlayamadım
maçı bana izledin mi diye sordun da belli ki sen hiç izlememişsin, git bir maçı 90 dakika boyunca izle ondan sonra gel burada doğruları konuşalım. dakika başı faul yapan taraf kimmiş onu da bi tarafsız şekilde izle öyle gel ama bu şekilde zaten uzlaşma sağlanamaz. bak kardeşim ben en başında dedim böyle yazarak çizerek futbol konuşunca delleniyorum ya cevap verme veriyorsan da doğruları konuş. Allah'ın takdiri işte beşiktaş her maç hakemlerle ekmek elden su gölden puanları kaptı ama Ali Palabıyık'ın parasını ödememiş belli ki Fikretciğim. bu maç istedikleriniz olmadı.
-
@cassano90 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@esaret333 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
ben mi tahrik ediyorum sen mi vurur geçer affetmez ne demek ha ? racon kesiyo gibi konuşuyon hadi bak işine diye falan amaaan artık yazarsam ne olayım ben bıktım vallaha ben olsam yerin dibine geçerdim fenerbahçeliliğimden utanırdım bizimkiler bi kaç kere faul yaptı ama sizinkiler dakka başı faul rvp elini donunun içine soktu taraftara dil çıkarttı tosici maçtan attırdı golünüz de ofsayt daha neyi savunuyon anlayamadım
maçı bana izledin mi diye sordun da belli ki sen hiç izlememişsin, git bir maçı 90 dakika boyunca izle ondan sonra gel burada doğruları konuşalım. dakika başı faul yapan taraf kimmiş onu da bi tarafsız şekilde izle öyle gel ama bu şekilde zaten uzlaşma sağlanamaz. bak kardeşim ben en başında dedim böyle yazarak çizerek futbol konuşunca delleniyorum ya cevap verme veriyorsan da doğruları konuş. Allah'ın takdiri işte beşiktaş her maç hakemlerle ekmek elden su gölden puanları kaptı ama Ali Palabıyık'ın parasını ödememiş belli ki Fikretciğim. bu maç istedikleriniz olmadı.
ben böyle şey görmedim taraflı hakemi de tarafsız yaptın ya helal olsun sana sen soruma cevap ver
van persie kırmızı görseydi ? görmedi gol ofsayt bu mu doğru hakem ben öncesini tartışmıyorum
senin ilk yazdığın yorumu gördüm maçtan sonraki sırf takımın diye sonuna kadar savunuyorsun
ne desem kabul etmiyorsun senin görüşün sana benim görüşüm bana tamam mı kardeşim ? -
@mrtgll33 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@cassano90 @esaret333 Arkadaşlar sizleri sadece bi kere uyaracağım, forumlarda bu şekilde ithamlar ve konuşmalar yanlış ve yasaktır. Saygı çerçevesinde tartışıyorsanız konuşun ama "Eziktaş", "Hiçsin BJK" vb kelimeler buraya uygun değildir. Herkes kendi takımını normal olarak savunmak isteyecektir, bu gayet normal ama burada kullanılan üslup ve seçilen kelimelere dikkat edelim. Tartışma ortamına yönelik mesaj atmamanızı öneririm, aksi takdirde ceza uygulamak zorunda kalabiliyoruz. Bunu hiç istemem ama kurallar açık ve net. Bu sebeple biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum :handshake_tone3:
ben hakaret etmiyorum ki ama teşekkür ederim BJK ye edilen hakarete karşı tepkinizi koyduğunuz için
-
@cassano90 bana kimse fenerbahçeyi savunmasın artık konuşma bi de bana diyosun doğruları konuş diye
@mrtgll33 cassano 90 'a ceza verin şuna yaw etmediği hakaret kalmadı BEŞİKTAŞA ve bana ya konuşmasın ya da ceza
verilsin hem suçlu hem güçlü -
Burda biraz yazılanları okudum da çok yersiz atışmalar olmuş.Takımlar için birbirinizin kalbini kırmaya değmez arkadaşlar..Elinize hiç bir şey geçmez...Burda birbirinize ne derseniz deyin bunlar hep havada kalır...Fb, bjk, gs vs.hiçbir takım siz gençlerden değerli olamaz...Onlar oynuyor, alıyor parasını yan gelip yatıyor...Siz sadece tartışmanızla, atışmanızla, birbirinizin kalbinizi kırdığınızla kalırsınız...Bu başlık aslında takımları konuşarak menajerler arasındaki muhabbetin daha da artması için açılmış...Siz aranızdaki muhabbeti daha da samimi hale getireceğiniz yerde aranıza setler koyuyorsunuz. Üstelik takım için...Çok gereksiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Takımlar sizin muhabbetinizi koyulaştıran bir araç olmalı, aranızı açan bir araç değil...Bende gs liyim ama buralara çok nadir yazarım yada hiç yazmam...Çünkü böyle şeylerle karsilasacagimi bilirim. Ve siz değerli gençlerin bu tarz atismalari çok üzücü bir durum oluşturuyor...Lütfen arkadaşlar takımlar yüzünden birbirinizin kalbinide kırmayınız, kalbinizi de kırdırtmayınız birbirinize...En iyi olan kazansın her zaman...En güçlü olan değil, yüreğiyle güçlü olan kazansın. İyi oyunlar...
-
@GS_METECAN aynen kardeşim
-
Şampiyonluk yolunda omuz omuza haydi Arena’ya
-
@Sultangazililer1 başarılar aslanlar
-
@F.S.M.0.13 Sosyal medya bu slogan ile uçuyor bugün